fbpx

Zo kiest u de perfecte gevelbekleding

Als u aan mensen rondom u heen gaat vragen wat zij belangrijk vinden aan een woning, dan zal u vaak sfeer als antwoord krijgen. De sfeer in een woning draagt bij aan het thuisgevoel en het maakt dat u graag in een ruimte wil zijn. Sfeer is op allerlei manieren te creëren met het gebruik van planten, kleur en verlichting. Alles draagt uiteindelijk aan het totaalplaatje bij. Maar wilt u misschien een keer wat anders proberen? Dan zou u zich kunnen verdiepen in onze steenstrips. Deze kun je makkelijk (binnen en buiten) laten aan brengen en zorgen al snel voor een compleet andere look en feel.

Wat zijn steenstrips

Steenstrips kunnen worden toegepast als duurzame wandbekleding. Doordat deze natuursteen gevelbekleding relatief dun is en daardoor een beperkte muurdikte heeft, zijn ze zeer geschikt om moeilijke gevels te bekleden. Of het nu gaat om bouwsystemen waar de dikte van een gevel een belangrijke rol speelt of om binnenmuren als oplossing in een bestaande situatie; het is allemaal mogelijk met onze steenstrips. Deze NG strips zijn ook te combineren met andere gevelstenen en producttypen en doordat de passende hoekstenen via ons leverbaar zijn is echt van alles mogelijk en wordt u totaal ontzien in het proces.

Steenstrips buiten

Al uw ideeën kunnen uitgevoerd worden door te kiezen voor onze steenstrips. Allereerst kunt u er natuurlijk uw buitengevel mee bekleden. Dit is misschien wat voor de hand liggend, maar het zorgt direct voor een exterieur met karakter en een sfeervol exclusief uiterlijk. De strips kennen tal van mogelijkheden, zo kunt u ze toepassen op: bijgebouwen, in de gevel zelf, verschillende afscheidende muren en in de tuin. De strips verzorgen een prettig en uniek aanzicht van uw woning die erg in het oog springt. Dit in combinatie met de juiste beplanting en verlichting, maakt dat u het gehele jaar door van uw tuin kan genieten.  

Steenstrips binnen

De strips kunnen dus een uitkomst bieden voor als u iets anders wil in het interieur. Een bestaande gevel is namelijk makkelijk te bekleden met strips. Door elementen van natuursteen toe te voegen in het interieur haalt u al snel een rustieke tint in huis. De steenstrips maken het mogelijk om te spelen met structuur en textuur. Een ruwe muur vormt bijvoorbeeld een prachtig contrast met strak stucwerk. De steenstrips zijn ook erg complimentair in een interieur zo kun je ze ook toevoegen aan een achterwand bij een openhaard. Het ruwe uiterlijk van de natuursteen in combinatie met de robuuste of moderne sfeer van een openhaard, versterken elkaar enorm. 

Bent u nieuwsgierig naar hoe dit er uit kan zien? Kijk dan ook eens naar onze projecten met steenstrips binnen of met steenstrips buiten.