fbpx

Onze producten

Wij denken graag met uw plannen mee om samen op zoek te gaan naar een passend product. Vanwege ons ruime assortiment en de maatwerk mogelijkheden zijn wij ervan overtuigd dat er altijd een natuursteen product is dat aansluit op uw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gevelproducten. Zo bieden wij gebroken metselstenen, natuursteenstrips en robuuste rocks aan, maar ook elegante strakgezaagde natuursteen en natuursteenbeplating. Daarnaast kunnen wij ook natuursteen bestrating, vloeren, tuinelementen en woonaccessoires leveren. Wij leggen u graag meer uit over onze gevelproducten middels onderstaande video’s.

NG Lapide

NG Lapide combineert de sfeer van écht natuursteen met strakke en moderne lijnen. Dankzij de lange formaten zijn deze metselstenen van grote esthetische waarde. Binnen de Lapide collectie zorgen ook de mogelijke bewerkingen voor een grote variatie aan mogelijkheden in de gevel. Vanwege een vaste lagenmaat is ook de gekozen voeg een bepalende factor. De techniek van Lapide is gebaseerd op traditioneel metselwerk, waarmee een volledig massieve buitengevel ontstaat.

NG Natuurgevelsteen

NG Natuurgevelsteen geeft elk bouwwerk een unieke robuuste uitstraling. Dankzij een grote variatie in afmetingen en kleuren zorgt natuursteen metselwerk in deze gebroken structuren voor de echte sfeer van natuursteen. De sorteringen zijn op maat samen te stellen op gebied van kleur, afwerking en afmetingen. Ook is het mogelijk diverse sorteringen met elkaar te mixen. De collectie is opgebouwd uit gevelstenen met zo veel mogelijk een muurdikte van circa 10 cm, waarmee de techniek van traditioneel metselwerk kan worden overgenomen in de gevelopbouw.

NG Strips

NG Strips kunnen worden toegepast als duurzame wandbekleding. Dankzij de beperkte muurdikte zijn natuursteenstrips zeer geschikt voor het bekleden van binnenmuren of om toe te passen in bouwsystemen waar het gewicht of de dikte van de gevel een belangrijke rol speelt. NG Strips kunnen ook gecombineerd worden met gevelstenen, waarbij met de juiste aandacht hetzelfde beeld ontstaat. Ook zijn bijpassende hoekstenen leverbaar, zodat massief ogende hoeken ontstaan. Daarnaast kan in een bestaande situatie een natuursteenstrip een passende oplossing zijn, omdat hier de dragende ondergrond al aanwezig is.

NG Rock

NG Rock vormt een collectie in de ruigst denkbare vormen. Met deze metselstenen kunnen massieve natuurstenen gevels worden gemaakt, waarmee een traditioneel metselverband verleden tijd is. Deze muren hebben een dikte van 10 tot 15 cm en zijn te realiseren in talloze steensoorten en kleuren. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide Rock collectie met een gezaagde achterzijde, waarbij de muurdikte ca. 3-5 cm is waardoor deze rocks verlijmd kunnen worden. Ook bij NG Rock is de keuze van de voeg een belangrijke factor. Zowel de kleur van de (voeg)mortel als het kiezen voor wel of geen voeg zorgt voor eindeloze mogelijkheden op gebied van uitstraling.

NG Natuursteenbeplating

NG Natuursteenbeplating zorgt voor de ultieme luxe uitstraling aan een gebouw. Als gevelaccent of als volledige gevel. NG kan vanuit diverse Europese groeves natuurstenen platen aanbieden. Daarbij denken we graag met u mee voor een passend verwerkingsadvies. Zowel marmer als travertin is verkrijgbaar in een eindeloze variatie aan kleuren. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bekijk dit NG Natuurgevelsteen project

Luxe villa Genemuiden

Bekijk dit NG Strips project

Thuisbioscoop Zuid-Holland

Bekijk dit NG Rock project

Landhuis Oost-Nederland

Bekijk dit NG Lapide project

Moderne villa Burgh-Haamstede

Offerte opvragen

Wij maken op basis van uw wensen en/of bouwtekening graag een offerte op maat.