fbpx

Over ons

Na ons eerste groevebezoek in 2008 zijn wij verliefd geworden op natuursteen en het land Noord-Macedonië. Hiermee ontstond het idee om op een maatschappelijk betrokken manier werkgelegenheid te creëren in dit prachtige land vol kansen. Natuursteen bleek een enorme verrijking binnen de Nederlandse architectuur, die we graag met u willen delen. We kunnen dan ook niet wachten om ook samen met u te Bouwen met Natuursteen.

Wij bieden natuursteen in allerlei soorten, maten en kleuren. Van gevel tot vloer en van bestrating tot woonaccessoires. Met veel passie, kennis en aandacht bouwen wij met natuursteen en maken wij van ieder project een unieke beleving. Onze liefde voor Natuursteen heeft onbeperkte grenzen. De ontdekking in Noord-Macedonië bracht ons ook naar andere plaatsen en landen. Onze nieuwsgierigheid bracht ons naar groeves in geheel Europa, ook om onze collectie te vergroten. Uitgangspunt is daarbij steeds dat wij binnen een dag reizen op locatie kunnen zijn voor overleg, keuren van materialen, samenstelling van collecties. En uiteraard ook bewaken van werkomstandigheden. Wij zijn procesgericht. De reis die u aflegt bij uw zoektocht naar de perfecte natuursteen is voor ons zeer belangrijk. Om die reden zijn wij graag vanaf de bouwtekeningen tot en met de laatste steen actief betrokken.

Michel Enting

Mede-eigenaar

Lobke Martijn

Binnendienst & Sales

Keriem ter Haar

Sales

Gaby Rundervoort

Marketing & Communicatie

Mike Van Der Wal

Sales

Freddy Everts

Terrein & Logistiek

Thijs Zomer

Mede-eigenaar/oprichter

Waarom NG Bouwen met Natuursteen?

Onbegrensde Mogelijkheden

Wij bieden maatwerk met oneindig veel mogelijkheden op gebied van kleur, steensoort en afmetingen. Zo kan uw droombeeld gerealiseerd worden.

Tot de laatste steen betrokken

Wij denken graag met u mee in technische oplossingen en adviseren graag in het toepassen van de juiste hulpmiddelen. Wij zijn tot op de bouwplaats betrokken.

Van nature duurzaam en uniek

Ons product is recyclebaar, levensloop bestendig, er worden geen chemicaliën gebruikt en chemische processen zijn uitgesloten. 100% natuurlijk!

Inspiratieboek

Wij sturen graag een exemplaar naar u op!

Duurzame werkgelegenheid


Ruim 80% van onze producten is afkomstig uit Noord-Macedonië. Hier werken wij samen met groeves waar het materiaal wordt gewonnen en bewerkt. Vaak zijn dit kleinschalige familiebedrijven, waar geen sprake is van massaproductie. Daardoor is veel maatwerk mogelijk en zijn we nauw betrokken bij het productieproces.

Ons doel is hier duurzame werkgelegenheid te scheppen en ons in te zetten voor goede en veilige werkomstandigheden. Zo helpen wij bij het ontwikkelen van werkmethodieken die het werk verlichten, krijgen medewerkers beschermingsmiddelen en staan wij hen bij met advies over veiligheid.

Dankzij microkredieten die wij verstrekken vanuit Nederland kunnen machineparken worden gefinancierd en ontstaan zelfstandige bedrijven die steeds beter in staat zijn te bouwen aan continuïteit en werkgelegenheid. Dankzij NG | Bouwen met Natuursteen hebben inmiddels ruim 40 Macedonische gezinnen een vast inkomen.

Gemaakt met passie