fbpx

De ins en outs van onze nieuwe website

U heeft het vast al wel gezien, NG Bouwen met Natuursteen heeft een nieuwe website! We hebben er lang naar uitgekeken en nu is het eindelijk zo ver. Vanaf nu bent u hier aan het juiste adres voor ons grote aanbod van natuursteen voor uw gevels en andere natuursteen producten. Maar ook voor inspiratie kunt u op onze website terecht. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die natuursteen te bieden heeft. We verwelkomen u graag in onze wereld en hopen dat u op deze manier nog meer van onze expertise kan genieten.

Betrokken

Doordat er veel mogelijkheden met natuursteen zijn, richt NG Bouwen met Natuursteen zich ook op verschillende doelgroepen. De website is dan ook zo ingericht dat zowel de aannemer, architect of consument alle benodigde informatie kan vinden. Waar bijvoorbeeld de aannemer op onze website terecht kan voor technische informatie, helpen we de consument met het opdoen van inspiratie en met het vinden van een passend product. Op deze manier willen we iedereen op hun eigen manier betrekken bij NG zodat er maatwerk geleverd kan worden en we iedere klant van dienst kunnen zijn.   

Gevels en bestrating

Uiteraard kunt u op de nieuwe website alle informatie vinden over onze producten; toepassingen voor gevels en andere natuursteenproducten. We begrijpen maar al te goed wat voor een impact de juiste steen kan hebben op het karakter van uw huis. Wel zo belangrijk dat u dan de juiste keuze maakt, en daar helpen we u graag mee. Per product verstrekken we informatie over aspecten zoals afmetingen, kleursamenstelling, verschillende bewerkingen en de verwerking. Op deze manier heeft krijgt u verschillende opties om zo samen met ons een sortering op maat samen te stellen.

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie? We verwijzen u graag door naar onze inspiratie pagina. In het menu bij het kopje ‘inspiratie’ vindt u meer over de projecten waar wij onze bijdrage aan hebben geleverd, ons inspiratieblog en ons gratis inspiratieboek. Laat u hier inspireren door bestaande projecten zodat we vervolgens samen op zoek kunnen gaan naar een sortering die aan het door u beoogde plaatje voldoet.