De ins en outs van onze nieuwe website

De website van NG Bouwen met Natuursteen heeft u al gevonden, maar we zijn ook op andere platformen te vinden! Voor nog meer inspiratie, informatie en om op de hoogte te blijven van alle projecten kunt u hier ook een kijkje nemen. Maar ook als u meer wilt weten over onze samenwerkingen, hoe wij te werk gaan en de oorsprong van onze natuurstenen verwijzen wij graag door naar onze andere kanalen. Op deze manier hopen we niet alleen ons bereik te vergroten, maar willen we u onderdompelen in de wereld van natuursteen. Bouwen met Natuursteen kan namelijk echt een verrijking zijn voor uw woning en daar willen we u niet van onthouden!

Kanalen om inspiratie op te doen

Hoewel u op de website natuurlijk genoeg inspiratie kan opdoen, gaat dit via onze platformen toch net iets anders. Dit betekent dat u niet hoeft te zoeken, maar dat de bijzonderste projecten en de mooiste foto’s overzichtelijk op een rij komen te staan. Zo kunt u de mooiste foto’s, van woningen met een bijzondere gevelbekleding, vinden op onze Instagram. Ook delen wij regelmatig projecten op onze Facebook pagina, waardoor onze samenwerkingen ook meteen duidelijk worden. Een voorbeeld hiervan zijn de berichten van The Art of Living, die ook regelmatig over onze projecten en producten posten.  

Overige platformen

Wie verder kijkt op de platformen van NG Bouwen met Natuursteen komt vast ook ons YouTube kanaal tegen. Dit kanaal is wat informatiever en laat vooral zien hoe natuursteen gewonnen en verwerkt wordt. Het proces wordt namelijk van de groeve, in Noord-Macedonië, tot gevel door ons begeleid. Zo krijgt u meer inzicht in waar het materiaal dat wij gebruiken vandaan komt en hoe het gebruikt wordt. Ook delen wij op dit kanaal product en project video’s. Voor meer informatie kunt u dus ook op dit platform terecht. Daarnaast is NG Bouwen met Natuursteen ook te vinden op LinkedIn en Pinterest, in beide gevallen geldt dat u op deze platformen meer bedrijfsinformatie vindt en er op een andere manier inspiratie kan opdoen.  

Kortom, er is erg veel te vinden over NG Bouwen met Natuursteen. Op deze manier hopen we u te laten kiezen voor een prachtige natuurgevelbekleding of een bijzondere bestrating. Zo kunnen we samen de eerste steen leggen!