fbpx

Privacy Statement NG Bouwen met Natuursteen

NG | BOUWEN MET NATUURSTEEN, hierna te noemen: NG, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In ons Privacy Statement lichten wij daarom graag toe hoe wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Hierbij houdt NG zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet AVG. 

Veiligheid voor uw persoonsgegevens

Wij respecteren uw rechten omtrent uw persoonsgegevens en zullen daarom in alle zorgvuldigheid omgaan met uw persoonsgegevens. Dit houdt in dat wij de persoonsgegevens enkel zullen gebruiken wanneer dit noodzakelijk is. Wij wijzen u vriendelijk op de grondslag toestemming uit de AVG. 

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Wij verwerken uw persoonsgegevens om de dienstverlening optimaal te kunnen uitvoeren en/of om goederen bij u af te kunnen leveren. Daarnaast verbeteren wij de website en passen wij de producten en diensten graag af op basis van uw voorkeuren. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies of vergelijkbare technieken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Sommige cookies zijn noodzakelijk voor een optimaal gebruik van de website. Andere cookies zijn nodig zodat NG uw computer kan herkennen bij een volgend bezoek. NG gebruikt functionele en analyse cookies.

Wij gebruiken functionele cookies:
Cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Wij gebruiken analyse cookies:
Deze cookies worden op een privacy vriendelijke wijze ingezet om de website nog beter te laten aansluiten aan de behoeften van bezoekers. 

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al ge├»nformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kan hiervoor een e-mail sturen naar info@bouwenmetnatuursteen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, kunnen wij om een identificatie vragen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!