fbpx
 • Ontwerp

  BKVV

 • Uitvoering

  Vallei Bouw

 • Sortering

  Rock Rhodos

 • Locatie

  Oost-Nederland

Landhuis Oost-Nederland

De overweldigende allure en grootheid van dit landhuis valt nauwelijks vast te leggen. De organische vormen en natuurlijke producten zorgen er voor dat de gigantische villa perfect in het landschap past. Wij zijn trots op de belangrijke rol die onze natuursteen producten spelen voor zowel het exterieur als het interieur. Het laat ook goed de diversiteit van de mogelijkheden van natuursteen zien. Onze Rock Rhodos is in zowel metselstenen als strip toegepast. In de kelder en het interieur is onze Rock natuursteen ook terug te vinden. Daarnaast wordt de vloer in natuursteen flagstones uitgevoerd in een bijpassende kleur die aansluit op de rock stenen. Ook zijn er chique marmeren aspecten (gevelbanden, muurafdekkers en traptreden) verwerkt. Samen met de houten details zorgt dit voor een perfecte samenhang. Fantastisch om te zien hoe het ontwerp tot werkelijkheid is gekomen. Kortom; een waanzinnig project, volop natuursteen én zeker een internationaal architectonisch hoogtepunt.

Indrukwekkende totaalconcept met verschillende natuursteen toepassingen

De overweldigende grootsheid van dit waanzinnige landshuis is nauwelijks vast te leggen. Iedereen die dit perceel betreedt raakt overdonderd door zijn pracht en omvang. Dit komt onder andere door zijn moderne, maar strakke uitstraling, de materialisatie en de hoogwaardige afwerking. Alles klopt tot aan de kleinste details en daardoor is een indrukwekkend totaalconcept ontstaan waarbij het exterieur, het interieur en de omgeving naadloos in elkaar overlopen. Met veel plezier hebben wij mee gewerkt aan dit project en we zijn dan ook erg trots op de belangrijke rol die natuursteen speelt in de uiteindelijke uitstraling van de woning. Het laat goed de diversiteit en eindeloze mogelijkheden met ons natuursteen zien.

Een waanzinnig exterieur

De gevel van deze waanzinnige woning bestaat voor een groot gedeelte uit hout, royale raampartijen en natuursteen. Hierdoor wordt het natuurlijke aspect benadrukt en gaat de woning op in zijn landschap. Wat betreft het natuursteen viel de keuze op onze sortering Rock Rhodos, uitgevoerd in zowel metselstenen als strips. Door te kiezen voor Rocks wordt een robuuste, ruwe uitstraling gewaarborgd, wat weer bijdraagt aan de grootse uitstraling van het landhuis. De juiste elementen worden zo gewaarborgd en de afwisseling met hout zorgt voor meer diepgang, wat het ontwerp spannend maakt.

Interieur en flagstones 

Onze natuursteen sortering Rock Rhodos werd niet alleen in het exterieur verwerkt, maar ook in het interieur zijn de metselstenen terug te vinden. Dit voornamelijk in de kelder. Daarnaast werd ook gekozen voor een vloer van natuurstenen flagstones. De flagstones werden qua kleur en uitstraling zorgvuldig uitgekozen, waardoor ze aansluiten bij de eerdergenoemde sortering Rock Rhodos. Ook dit draagt bij aan de uiteindelijke, heerlijke ambiance van het totaalconcept.

Een exclusieve touch

Naast dat de keuze viel op de robuuste metselstenen en strips van natuursteen, zijn ook chiquere elementen toegepast. Marmer werd gebruikt voor de realisatie van gevelbanden, muurafdekkers en traptreden. Hierdoor kreeg het geheel een exclusieve touch, die ontzettend goed past bij de uitstraling en de overall indrukwekkende look van de woning. Ook dit is weer een voorbeeld van het gegeven dat over alle aspecten binnen dit woningontwerp goed werd nagedacht. Niets is aan het toeval over gelaten en dit is dan ook een van de redenen dat een totaalconcept kon ontstaan.

Bent u geïnspireerd geraakt door deze adembenemende villa en wilt u ook natuursteen in uw bouwwerk toepassen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn graag vanaf de allereerste steen betrokken.

Meer projecten