fbpx
 • Ontwerp

  Building Design

 • Uitvoering

  Jurriëns Huizen

 • Sortering

  Pilsen

 • Locatie

  Het Gooi

Luxe villa Het Gooi

Deze riante villa bestaat uit strakke lijnen, maar is dankzij de materiaalkeuze zeer sfeervol. De strakke chique gevel beplating loopt over in onze massieve Natuurgevelsteen sortering Pilsen. Aan de achterzijde van de villa zijn de verschillende lagen en blokken van de woning goed te zien vanwege de hoogteverschillen. De villa is omringd door een prachtige groene tuin met verschillende zitmogelijkheden en biedt uitzicht over de weilanden. Het natuursteen metselwerk is schitterend verwerkt door Ben Kuijer B.V. De bewoners genieten intens van het fantastische eindresultaat!

Strakke moderne villa met unieke gevel 

Dat gekozen is voor een moderne bouwstijl is duidelijk aan dit ontwerp af te lezen. Transparantie, een strakke vormgeving en individualiteit zijn typische kenmerken van deze bouwstijl en werden duidelijk als uitgangspunt genomen tijdens de realisatie van deze wonderschone villa. Om het geheel een warme, toegankelijk touch te geven is gekozen voor een natuurstenen metselwerk dat op verschillende plekken onderdeel uitmaakt van de gevel. Bovendien zorgt het natuursteen er ook voor dat de woning past bij zijn omgeving. Hij lijkt niet zomaar op het perceel geplaatst, maar hoort hier echt thuis.

Spannende dieptespeling 

De vorm van deze prachtige villa valt direct op. Dit komt door de strakke lijnen en de dieptespeling die zorgen voor een andere dimensie. Hoewel deze speling al opvalt aan de voorzijde, wordt aan de achterzijde pas echt duidelijk wat hiermee wordt bedoeld. Hier zijn de verschillende lagen en blokken van de villa goed te zien, vanwege de hoogteverschillen. Het ontwerp weet aan de achterzijde te verrassen en laat u continu iets nieuws ontdekken. Dit fantastische project is het werk van Building Design. Zij wisten een villa te creëren met een eigen karakter, waardoor het op zijn eigen manier weet te intrigeren.

Eindeloze mogelijkheden 

Zoals al werd benoemd is voor natuursteen gekozen om het natuurlijke aspect te benadrukken. De strakke, chique gevelbeplating loopt op subtiele wijze over in het prachtige natuurstenen metselwerk, dat op verschillende plekken terugkomt in de gevel. Naast dat het natuursteen gebruikt werd om de gevel te verfraaien, is het ook toegepast om het terras te verrijken, plantenbakken te creëren en muurtjes mee op te bouwen. Het toont dat de mogelijkheden met natuursteen eindeloos zijn, iets waar de ontwerpers absoluut rekening mee hebben gehouden.

De sortering Pilsen

Natuurgevelsteen staat erom bekend ieder bouwwerk een unieke, robuuste uitstraling te geven. Dit is dan ook de reden dat het verwerkt werd in dit project. Dankzij de gebroken structuren is de sfeer van het natuursteen goed te zien. De sortering Pilsen doet daar nog een schepje bovenop. Pilsen is afkomstig, net als vrijwel al onze andere sorteringen, uit de groeve in Noord-Macedonië. Door het natuursteen op een zorgvuldige manier te winnen en te bewerken wordt het mooiste resultaat behaald. Pilsen is daardoor een unieke grijze gneis met een mix van verschillende kleurtinten. Deze lopen uiteen van grijs tot bruin, waardoor de metselstenen direct een bijzondere uitstraling krijgen. Het is het perfecte product voor dit project!

Meer projecten