fbpx

De voordelen van Natuursteen Beplating

De gevel van uw woning is het visitekaartje van uw huis. Het maakt dat mensen benieuwd zijn naar de rest van uw woning en het nodigt hen uit om binnen te komen. Maar, hoe zorgt u ervoor dat uw exterieur deze toegankelijkheid uitstraalt? Een woning die in het oog springt vraagt al snel om meer dan een gewone standaard bakstenen muur. Denk bijvoorbeeld eens aan een prachtige natuurstenen gevel die gecreëerd is door onze natuursteen beplating! Dit producttype geeft uw huis niet alleen een bijzonder karakter, maar het is ook nog eens erg praktisch. Wilt weten wat de voordelen van natuursteen beplating zijn? Lees dan snel verder!

Luxe uitstraling

Allereerst is het fijn om te weten dat de NG natuursteen beplating ieder huis voorziet van een bijzonder luxe uitstraling. Doordat de platen verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende sorteringen, is er altijd wel een soort die past bij het door u beoogde plaatje. Denk bijvoorbeeld aan tavertin of marmer, waar wij aan kunnen komen via onze nauwe contacten. Deze laatst genoemde zou bijvoorbeeld ook kunnen dienen als achterwand van bijvoorbeeld een toilet of als tafelblad. De sorteringen voorzien ieder project van een chique uitstraling. 

De NG natuursteen beplating kenmerkt zich ook door een flexibel toepassing. Doordat u zelf kunt kiezen hoe groot de platen moeten worden en in welke mate u het terug wil laten komen in uw ontwerp, komt u makkelijk tot het gewenste resultaat. Ieder gebouw dat voorzien moet worden van een luxe uitstraling kan rekenen op de kracht van natuursteen beplating.  

Onderhoudsbestendig

Daarnaast is een natuurstenen muur bekleed met beplating ook erg makkelijk te onderhouden. De soorten zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden: vorst, kou, hitte en regen, deze platen zijn enorm bestendig. Daarnaast blijft het uiterlijk ook langdurig intact omdat de beplating krasbestendig is. Dit betekent dat u er geen omkijken naar heeft en jarenlang kunt genieten van uw natuurstenen gevel.  

Upgrade van groeve tot gevel

Ook zijn deze natuursteen platen perfect om een bestaande bouw een upgrade te geven. De platen zijn eenvoudig tegen bestaande gevels te plaatsen en kunnen worden aangebracht met een gewenste dikte. Graag kijken wij van NG Bouwen met Natuursteen met u mee om samen te onderzoeken wat voor u de beste verwerkingsmethode zou zijn. Ook zorgen we ervoor dat we van groeve tot plaatsing meekijken zodat u zeker bent van een woning met een natuurstenen gevel die compleet voldoet aan uw wensen. 

Bent u benieuwd naar onze natuursteen beplating? Doe dan inspiratie op door te kijken naar de eerder uitgevoerde projecten. Vergeet ook niet om onze andere natuursteen producten te bekijken, zoals bijvoorbeeld onze natuursteen tegels.