fbpx

Maak kennis met onze NG Rock collectie

Projecten worden gebouwd in verschillende bouwstijlen, denk aan de moderne, mediterrane of landelijke bouwstijl. U kunt zich daarom vast voorstellen dat niet iedere natuursteen sortering bij elke stijl en iedere gevel past. De strakke vorm van ons NG Lapide staat bijvoorbeeld erg goed bij een moderne stijl, maar minder bij een mediterrane of landelijke stijl. Hier komt de NG Rock juist weer erg goed tot zijn recht. NG Rock is namelijk dé collectie met de meest ruige vormen en een groot formaat. Bent u benieuwd wat u hier allemaal mee kan? We lichten deze collectie graag nog wat verder toe.

Kenmerkend voor NG Rock

De NG Rock collectie kenmerkt zich door zijn ruige en ruwe karakter. Hierdoor is de collectie geschikt om toe te passen in zowel projecten met hetzelfde karakter als projecten waarbij NG Rock juist afsteekt in vergelijking tot de rest van het ontwerp. In beide gevallen zal deze natuursteen collectie het totaalconcept interessanter weten te maken. Een gevel van NG Rock dankt zijn robuuste uitstraling aan het feit dat de stenen grof en ruw zijn en geen strakke vormgeving hebben. Dat houdt in dat geen steen hetzelfde is en u ervan uit kunt gaan dat er een uniek totaalbeeld zal ontstaan.

Eindeloze mogelijkheden

Dat geen steen hetzelfde formaat heeft resulteert in eindeloos veel mogelijkheden. Het is dan ook mogelijk om te spelen met de kleur, het formaat en de mortel. Iedere sortering van deze collectie kent al enorm veel kleurnuances en verschillende formaten, waardoor de stenen als een puzzel in elkaar gelegd moeten worden. Dat zorgt ervoor dat de mortel op sommige plekken in de gevel goed zichtbaar is, dit is dan ook een aspect om over na te denken. Wanneer je voor een NG Rock sortering gaat is het belangrijk om een daarbij passende mortel uit te kiezen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de stenen zo dicht mogelijk tegen elkaar aan te leggen waardoor er een smallere voeg ontstaat. Zo kan er een mooi metselwerk ontstaan dat volledig past bij jouw wensen.

NG Rock in het Interieur

Een voorbeeld van een project waarbij NG Rock werd gebruikt is dit restaurant van Vakantiepark Westerbergen. Het laat ook meteen de grenzeloze mogelijkheden van de collectie zien. NG Rock kan ook gebruikt worden om het interieur van een heerlijk ambiance te voorzien! In dit project geeft de Rock Rhodos sortering het interieur een landelijke uitstraling. Dit komt door het bijzondere metselwerk, dat eerder al werd beschreven, en het gegeven dat de sortering gecombineerd wordt met andere natuurlijke materialen. Deze materialen weten elkaar op krachtige wijze te versterken waardoor eenheid wordt gecreëerd.