fbpx

Eyecatcher open haard Hollandscheveld

In onze eigen ontvangstruimte hebben wij een prachtig voorbeeld staan van hoe een haard kan worden uitgevoerd in massieve natuursteen. Hierbij is de sortering Bukarest toegepast.

De open haard als eyecatcher

Er gaat niets boven de dansende vlammen van een echt houtvuur. Een open haard brengt naast warmte ook een veel sfeer. Bovendien werkt een brandend vuur ook ontspannend en het heeft een indrukwekkende uitstraling. De plek voor de haard is dan ook dé plek om even helemaal tot rust te komen en op te gaan in het betoverende vlammenspel. Er zijn ontzettend veel haarden en dit betekent dat het een kunst is om hier de juiste uit te zoeken. Een haard van natuursteen draagt bij aan de kenmerkende warme en robuuste sfeer waar een open haard al over bezit. Zie hier het perfecte voorbeeld…

Een open haard als toonbeeld

We willen u graag laten zien wat de mogelijkheden met onze producten zijn en daarom tonen wij in ons inspiratiecentrum al onze sorteringen en diverse toepassingen. Dit begint al zodra u zich in onze ontvangstruimte begeeft. Hier hebben wij namelijk een prachtig voorbeeld staan; een open haard die volledig is uitgevoerd in massieve natuursteen. U zal direct begrijpen waarom natuursteen de warme sfeer van de haard nog meer weet te benadrukken. De uitstraling van de haard is namelijk robuust en dat sluit perfect aan bij de associaties die we bij een haard hebben.

De sortering Bukarest

Om deze ambiance op te roepen werd gekozen voor de sortering Bukarest. Bukarest kenmerkt zich door zijn stoere, maar tegelijkertijd chique uitstraling. Een mooie mix van verschillende kleuren maakt de sortering speciaal en het overwegen waard. Bovendien zorgt dit ervoor dat Bukarest op schitterende wijze te verwerken is in diverse projecten. Wat daar ook aan bijdraagt zijn de texturen en uitvoeringen waarin het product te verkrijgen is. In dit geval werd gekozen voor stenen in verschillende formaten, die als het ware op elkaar zijn gestapeld. Deze uitvoering bepaalt ook voor een groot gedeelte de uiteindelijke look en uitstraling.

Van idee naar realisatie

Spreekt deze haard u aan of zou u ook graag uw open haard laten bekleden met natuursteen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en proberen hetgeen dat u voor ogen hebt zo goed mogelijk te vertalen in de realisatie. Bovendien kunt u bij ons ook rekenen op vakkundig advies. Dit alles om het beste resultaat te behalen!

Meer projecten