fbpx
  • Uitvoering

    L. V.D. Wal en Zn BV

  • Sortering

    Macedonische Mix

  • Locatie

    Den Helder

Kantoorpand Den Helder

Dit kantoorpand van L. v.d. Wal steelt de show dankzij onze Natuurgevelsteen. De sortering Macedonische Mix zorgt voor een kleurrijk geheel van de gevel.

Kantoorpand met bijzondere gevelsteen

Dit schitterende kantoorpand is van niemand minder dan L. v.d. Wal. Dit is een aannemingsbedrijf dat de mooiste projecten, in de woningbouw, voor zijn rekening neemt. Het bedrijf staat voor vakmanschap, teamwork en gaan geen uitdaging uit te weg. Deze duidelijke waarden vormen het bedrijf. Het was dan ook belangrijk dat het kantoorpand van L. v.d. Wal dit uit zou stralen. Daarnaast moest het kantoorpand ook representatief zijn voor de projecten die zij zelf realiseren. Een bijzondere gevelsteen, van NG Bouwen met Natuursteen, werd daarom gebruikt om de gevel mee op te bouwen. We hebben ons dan ook volledig ingezet om dit bouwproject te laten slagen. 

Bijzonder lijnenspel

Een bijzonder kantoorpand voor L. v.d. Wal werd realiteit, meteen bij aankomst zal het gebouw u al verstelt doen staan. Het ontwerp van het kantoor toont een duidelijk lijnenspel waardoor het gebouw opgedeeld lijkt in verschillende delen. Wat hier ook aan bijdraagt zijn de verschillende materialen en kleuren die gebruikt werden om de gevel mee te bekleden. Onze gevelsteen is te herkennen, maar men koos ook voor gevel platen en er werd gebruik gemaakt van verschillende kleuren die met elkaar contrasteren. Dit lijnenspel, het platte dak en de grote ramen zorgen ervoor dat het kantoorpand een moderne, maar toch ook warme uitstraling krijgt.

Macedonische Mix

Een van de elementen die bijdraagt aan deze warme uitstraling is de sortering Macedonische Mix. Deze sortering bestaat niet uit een en dezelfde gevelsteen, maar kent een bijzondere verscheidenheid aan kleuren en lagenmaten. Hierdoor komen verschillende kleuren, die werden verwerkt in de rest van het kantoorpand, terug in de natuurstenen gevel. Daarnaast zorgt deze sortering er ook voor dat het gebouw er wat natuurlijker uitziet en dat het geheel net wat speelser wordt. Door alleen de benedenverdieping te voorzien van deze sortering, is de gevel niet te overdadig en blijft het gebouw als het waren ademen.

Kantoorpanden met natuursteen

Dit prachtige gebouw toont aan dat kantoorpanden er ook erg interessant uit kunnen zien. Het is belangrijk dat zo’n pand een toegankelijke uitstraling heeft, waardoor het een fijne plek is om te werken. Door speelsheid te combineren met een exclusieve materialen en een doordacht design oogt het geheel toch professioneel, maar dus niet te zwaar. Bent u ook benieuwd hoe u natuursteen kunt gebruiken om een fijn kantoorpand te realiseren? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, we zijn benieuwd naar uw ideeën.

Meer projecten