fbpx
 • Ontwerp

  Len Interieur & Styling

 • Uitvoering

  Houtwinkel Bladel Eikentuinhuis

 • Sortering

  Karlovy Vary Strips

 • Locatie

  Reusel

Luxe verbouwing Reusel

Bij deze verbouwing was een natuurlijke look het uitgangspunt. Houten gebinten en details werden gecombineerd met onze Karlovy Vary natuursteenstrips. Mooie verlichting zorgt voor een chique afwerking. Een prachtig eindresultaat! In samenwerking met: Len Interieur & Styling Houtwinkel Bladel Eikentuinhuis

Hedendaagse woning met natuurlijke uitstraling 

Een grondige verbouwing moest ervoor zorgen dat deze hedendaagse woning een natuurlijke uitstraling zou krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen werd zorgvuldig omgegaan met de materialisatie. De keuze viel bijvoorbeeld op houten gebinten en een schitterend natuurstenen metselwerk. Het zorgt ervoor dat de woning op mooie wijze past in zijn landschap en hier ook een meerwaarde aan levert. Om dit gevoel vast te houden werd niet alleen het exterieur verrijkt met deze natuurlijke materialen, maar werden zowel hout als natuursteen in het interieur verwerkt. Een waanzinnig doordacht totaalconcept werd hierdoor realiteit. Lees gauw verder voor meer informatie.

Natuursteen strips

Eigenlijk werd de reden om te kiezen voor natuursteen eerder al gegeven: de natuur werd als uitgangspunt genomen en het ontwerp moest hierop aansluiten. Het is dan ook geen verrassende keuze dat ons natuursteen werd toegepast in de gevel. De keuze viel op de sortering Karlovy Vary uitgevoerd als Strips. Deze sortering staat bekend om zijn warme uitstraling met grijs/bruine kleuren. Daarnaast kenmerken Strips zich door hun beperkte muurdikte, waardoor het eenvoudig wordt om hier een metselwerk mee op te bouwen. Ondanks deze dikte beschikken ze wel over dezelfde kwalitatieve eigenschappen als een baksteen, waardoor de gevel erg sterk is.

Een robuust interieur

Niet alleen het exterieur werd verrijkt met onze prachtige sortering Karlovy Vary, maar ook het interieur kreeg een upgrade middels natuursteen. Zowel in de badkamer, als in de keuken werd natuursteen toegepast. Ook binnen werd het natuursteen gecombineerd met hout. Dit zorgde ervoor dat het in- en exterieur op subtiele wijze in elkaar overlopen en een harmonieus geheel is ontstaan. De inrichting werd verder netjes afgewerkt met mooie verlichting en luxe woonaccessoires, voor een chic, maar robuust totaalbeeld. De bewoners genieten dan ook iedere dag weer van hun prachtige interieur.

Meer inspiratie 

Spreekt dit interieur u aan en bent u opzoek naar nog meer wooninspiratie? Dan bent u bij ons het juiste adres. Op onze website vindt u nog meer informatie over onze sorteringen en verwerkingsmogelijkheden. Daarnaast kunt u hier ook ons inspiratieboek bestellen. Hierin zijn de meest spraakmakende projecten vastgelegd en maakt u kennis met ons expertise. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom, waar u onze producten in het echt kunt ervaren. Aarzel niet langer en neem contact met ons op!

Meer projecten