fbpx
 • Ontwerp

  O5B Architecten

 • Uitvoering

  Bouwbedrijf Eikelboom BV

 • Sortering

  Karlovy Vary

 • Locatie

  Het Gooi

Modern landelijke villa Het Gooi

Deze luxe villa heeft allure alom! De woning kent een strakke afwerking met wisselend materiaalgebruik. Zo bevat het grote glazen puien, strak wit stucwerk en natuursteen elementen. Dit is gecombineerd met een prachtig rieten kap die het huis een landelijke touch geeft. Er is gekozen voor de sortering Karlovy Vary. Deze metselstenen heeft een gevarieerd kleurenpallet met grijze, bruine en geel/beige kleurnuances. Dit is in evenwicht met de andere materialen en geeft de woning sfeer en karakter.

Moderne landelijke villa met natuursteen elementen 

Deze luxe, moderne villa in het Gooi heeft een prachtige uitstraling waarbij verschillende materialen zijn gecombineerd. Zo is het strakke witte stucwerk gecombineerd met natuursteen elementen, een grote glazen pui en een prachtige rieten kap die de woning een landelijke uitstraling geeft. Het witte stucwerk vormt een mooi contrast met de sortering Karlovy Vary dat zich kenmerkt door een combinatie van grijze, bruine en beige kleurtinten. Het geeft de moderne villa sfeer en karakter. 

Warme mix van tinten

De Karlovy Vary sortering heeft een warme mix aan verschillende grijs en bruin tinten en kan goed worden gecombineerd met andere materialen. Doordat iedere steen zijn eigen unieke kleur en vorm heeft is ieder project uniek. Karlovy Vary is een Gneis, deze steensoort kenmerkt zich door de unieke zichtbare lagenstructuur. De sortering is zowel beschikbaar als Natuurgevelsteen en natuursteenstrips. Zodoende is deze sortering goed toepasbaar in ieder project. 

Moderne villa met karakter en diepgang 

De toepassing van de Karlovy Vary sortering geeft het exterieur van deze landelijke, moderne villa karakter en diepgang. Het is een prachtig, imposant aanzicht vanuit de tuin. De sortering is aan beide zijdes van de schuifpui aangebracht en loopt helemaal door tot het rieten dak. Vervolgens vormt het een mooi contrast met het witte stucwerk. Waar het dak een stuk lager is, is de sortering over de gehele muur toegepast. 

Neem contact met ons op

Bent u ge├»nspireerd door deze prachtige moderne villa en wilt u natuursteen zelf ook toepassen? Wij staan graag voor u klaar als u vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie en een passend advies. Wij bieden natuursteen in allerlei soorten, maten en kleuren. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! Met veel passie, kennis en aandacht bouwen wij met natuursteen en maken wij van ieder project een uniek project.

Meer projecten