fbpx
 • Ontwerp

  Van Manen

 • Uitvoering

  Bouwbedrijf van Leent BV

 • Sortering

  Black Sea

 • Locatie

  Noordwijk

Luxe duinvilla Noordwijk

Op een prachtige locatie in de duinen staat deze omvangrijke villa te pronken. Diverse gevelvlakken zijn uitgevoerd in massieve natuursteen. Daarnaast is de entree van de villa ondergedompeld in natuursteen. Op maat gemaakte natuursteen traptreden en grote rotsblokken sluiten perfect aan op het duinlandschap. Ook in het interieur zijn diverse natuursteen elementen te zien, zo kregen de badkamer en sauna een natuurlijke touch. Het uitzicht op zee maakt deze duinvilla compleet, wat een prachtig eindresultaat!

Luxe duinvilla met natuursteen toepassingen

Wie wil dat nou niet? Wonen in een woning met uitzicht over het strand en de zee. De bewoners van deze villa zijn de gelukkigen voor wie deze droom werkelijkheid werd. Zij lieten door Van Manen een prachtige duinvilla ontwerpen die voldoet aan al hun wensen. De villa werd volledig ontworpen naar de omliggende natuur en dat betekent dat hij volledig opgaat in zijn omgeving. Het werd een schitterend totaalplaatje met onze natuursteen toepassingen in de hoofdrol. We zijn dan ook erg trots dat we onderdeel van dit fantastische project uit mochten maken!

Natuursteen in de hoofdrol

Zodra u aan komt lopen zal deze moderne villa opvallen. Dit komt door het strakke exterieur dat bestaat uit een doordacht lijnenspel en een bijzondere dieptespeling. Daarnaast kenmerkt de villa zich door strak wit stucwerk, natuurlijke materialen en grote raampartijen, die een panoramisch uitzicht bieden over de prachtige omgeving. Met betrekking tot de natuurlijke materialen werd vooral gekozen voor hout en dus natuursteen. Natuursteen werd gebruikt om diverse gevelvlakken mee te bekleden en daarnaast werd het verwerkt in de tuin.

Natuursteen sortering: Black Sea

De villa werd dus ondergedompeld in natuursteen. Hiervoor werd de natuursteen sortering Black Sea gebruikt. Deze sortering kenmerkt zich door een mix van antracieten en bruine kleurnuances. De donkere, strakke uitstraling van de stenen sluit erg goed aan bij moderne bouwwerken en dus ook bij deze hedendaagse villa. Door het natuursteen op een wat grovere manier te verwerken in het bouwwerk kreeg de woning een robuuste uitstraling. Wat mooi contrasteert met de verder strakke vormgeving.

Toepassingen

Ook de entree van de woning bestaat volledig uit natuursteen. Er werd gekozen voor een trap met natuurstenen traptreden en er werden diverse rotsblokken geplaatst die perfect aansluiten bij de sfeer van het duinlandschap. Bovendien is natuursteen ook verwerkt in het interieur van de prachtige woning. In de sauna werd bijvoorbeeld een volledige wand bekleed met de Black Sea sortering. Het natuursteen staat erg goed bij het hout van de sauna en voorziet zo in een natuurlijke touch. Ook in de badkamer werd gekozen voor natuursteen toepassingen. Zo werden de wanden in de douche bekleed met natuursteen en werd ook de wand achter de wastafels opgebouwd met natuursteen.

Kortom, het interieur, het exterieur, de tuin en de omgeving zijn naadloos aan elkaar verbonden. Voor een waanzinnig eindresultaat!

Meer projecten