fbpx

3x moderne woningen met natuursteen

De moderne bouwstijl is ontzettend populair. Dat is niet voor niets. Een woning die gebouwd wordt volgens de moderne bouwstijl is fris, karakteristiek en tijdloos. Dit komt door de typische vorm van een modern huis, maar ook door het materiaalgebruik. Vaak valt de keuze op veel beton, staal en glas. Wilt u uw moderne woning toch een warme en toegankelijke uitstraling geven? Dan is ons natuursteen een interessante toevoeging. Het geheel blijft zo strak, maar komt er tegelijkertijd erg vriendelijk uit te zien. Weet u niet wat u zich daarbij moet voorstellen? Bekijk dan deze drie spraakmakende projecten!

Een robuuste touch

Strakke lijnen en een interessante dieptespeling bepalen de uitstraling van deze riante villa. Toch is de materiaalkeuze erg sfeervol. De chique gevel beplating loopt op mooie wijze over in ons prachtige natuursteen waardoor het een stijlvol geheel wordt. De keuze viel op de massieve Natuurgevelsteen sortering Pilsen. Deze sortering kent verschillende kleurnuances en een grove structuur. Het zorgt ervoor dat de woning een robuuste touch heeft gekregen. Alle elementen samen hebben geresulteerd in een woning met een authentiek karakter. Het werd een woning zoals u die nog niet eerder zag. 

One of a kind

Nog een modern huis met een bijzondere uitstraling is deze unieke woning. Hoewel de moderne bouwstijl duidelijk te herkennen is zorgen de materialen en kleuren ervoor dat hij echt one of a kind is geworden. De bewoners kozen bewust voor antraciet stucwerk en diverse houten elementen, waardoor de gevel opgaat in het groen. Iets dat daar ook aan bijdraagt is ons natuursteen. De sortering Karlovy Vary bevat diverse kleurtinten en sluit daarom perfect aan bij de andere materialen die gevel sieren. Het is een prachtplaatje geworden dat direct bij aankomst al weet te intrigeren. 

Excentrieke woning 

Deze excentrieke woning lijkt als het ware boven te grond te zweven, maar niets is minder waar want de plint staat weldegelijk in contact met de bodem. Daarnaast kreeg de woning een natuurlijk karakter door deze plint te vervaardigen in natuursteen. Dezelfde sortering werd ook op andere plekken in de tuin toegepast, waardoor een totaalconcept is ontstaan. Het metselwerk vormt dan ook de overgang van de moderne woning naar het landschap. Bovendien is dit de reden dat voor de sortering Blue Petra is gekozen. Deze sortering past erg goed bij de prachtige plek, aan het water, waar de woning gelegen is. Bent u bezig met een modern bouwproject en wilt u meer weten over de toevoeging van natuursteen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee.