Tuin projecten met natuursteen

Natuursteen is een product van Moeder Natuur. Een wonderbaarlijk proces zorgt er namelijk voor dat het product jarenlang laag voor laag opgebouwd wordt in de aarde. Vervolgens wordt het product op een eerlijke manier gewonnen waarbij rekening gehouden wordt met de natuur. Dit betekent dat natuursteen het perfecte product is voor toepassingen in de tuin. Gebruik het bijvoorbeeld om een mooie bloembak van de bouwen of om een buitenhaard mee te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom tonen we u graag enkele van onze tuinprojecten.

Natuurstenen bloembak

Het eerste tuinproject toont hoe natuursteen werd toegepast en hoe het deze strakke villa voorziet van een authentiek karakter. Diverse natuursteen accenten werden verwerkt in de gevel van de woning, máár er werd ook gekozen om een bloembak van natuursteen te creëren die daardoor ook onderdeel van het ontwerp is geworden. Hierdoor wordt de buitenruimte op eenvoudige wijze onderdeel van de woning.

Een buitenmuur

In dit geval werd gekozen voor een natuurstenen muur die de carport ondersteunt. Dit metselwerk zorgt voor een mooi contrast met de wit gestucte gevels. Het ontwerp krijgt zo net iets meer diepgang en daarnaast zorgt de buitenmuur ervoor dat de overgang tussen het witte huis en het groen niet te hard is.

Exclusieve brievenbus

Een erg uniek project dat aantoont dat de mogelijkheden met natuursteen eindeloos zijn is deze prachtige natuurstenen brievenbus. Op speciaal verzoek van de bewoners werd deze schitterende brievenbus gemaakt en geleverd. Hij bestaat uit dezelfde sortering als het metselwerk waarmee de gevel van de woning is opgebouwd. Opnieuw zorgt dit voor een fijne overgang van de gevel naar de tuin én er wordt zo een samenhangend geheel gecreëerd.

Heerlijke buitenhaard

In de tuin zitten we graag om tot rust te komen of om te genieten van een goed gezelschap. In beide situaties mag een buitenhaard niet ontbreken. Zo’n haard zorgt letterlijk en figuurlijk voor warmte. In dit tuinproject werd een van onze natuursteen sorteringen gebruikt om een buitenhaard mee op te bouwen. Hierdoor wordt de haard niet alleen onderdeel van de woning, maar ook van de buitenruimte. Hij oogt heerlijk robuust en is onmiddellijk de sfeermaker van het terras. Zie jij jezelf al zitten?