fbpx

Luxe appartementen met een chique uitstraling

Dat natuursteen een erg veelzijdig product is, is niets nieuws. Het product kan op talloze manieren verwerkt worden in de tuin en het in- en exterieur. Ook past natuursteen bij erg veel verschillende bouw- en interieurstijlen. Het maakt niet uit of u voor een landelijke, moderne of chique uitstraling gaat, natuursteen is het materiaal dat uw project een stuk interessanter maakt. Deze laatst genoemde sfeer lichten we graag nog wat verder uit, dat doen we door u een aantal appartementen te tonen waarbij natuursteen voorziet in een chique en exclusieve uitstraling. Ook op dit vlak zijn de mogelijkheden met natuursteen eindeloos…

Complex met unieke gevel

In wassenaar staat een prachtig appartementencomplex dat direct opvalt. Dit komt door de strakke lijnen, die vorm van het complex bepalen en de prachtige gevel, die voor een deel opgebouwd is uit natuursteen. Er werd gekozen voor onze Natuurgevelsteen Constanta, omdat deze sortering op mooie wijze contrasteert met de strakke baksteen en het beton met bamboe-structuur. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat het complex een uniek karakter krijgt, waardoor de woning exclusiviteit uitstraalt. Dit betekent dat het project weet te imponeren en dat het alle aandacht opeist. Wie wil hier nu niet wonen?

Luxe en kracht

Het volgende gebouw ademt luxe en kracht uit. Dit komt door het prachtige contrast tussen de heldere witte belijningen en de statige vlakken natuursteen, die, samen met grote raampartijen, de gevel van dit appartementencomplex bepalen. Ons natuursteen werd op zowel horizontale als verticale vlakken aangebracht, waardoor het ontwerp blijft intrigeren. De kleur van het natuursteen zorgt voor een warme toets. Dat is dan ook een van de redenen waarom de appartementen binnen dit complex erg geliefd zijn. Alles aan dit gebouw klopt, hierdoor wordt optimaal wooncomfort geboden.

Donkere sortering voor luxe uitstraling

Woont u in een van de volgende appartementen, dan zal u merken dat dit gebouw op verschillende vlakken overeenkomt met het gebouw dat al eerder werd beschreven. Ook hier werd natuursteen gecombineerd met wit stucwerk en grote raampartijen. Er werd echter een combinatie van sorteringen toegepast die wel wat donkerder is, dan de natuurstenen sortering van het andere gebouw. Onze Black Sea en Bukarest werden op mooie wijze samengevoegd. Deze combinatie voorziet in een high-end uitstraling. Toch wordt het geheel net wat moderner door de donkere sortering en het ietwat sterkere kleurcontrast.