fbpx

3x projecten met Natuurgevelsteen

We laten u graag op een andere manier kennis maken met ons Natuurgevelsteen, hetgeen waar wij bekend om staan. Natuurgevelsteen geeft ieder bouwwerk een robuuste uitstraling en weet de sfeer van onbewerkt natuursteen perfect te vangen. Onze collectie Natuurgevelsteen is erg veelzijdig en biedt daardoor voor ieder wat wils. De sorteringen verschillen niet alleen in kleur, maar ook in textuur en afmetingen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Hierdoor zijn de mogelijkheden met het product eindeloos! We hopen u middels dit artikel te inspireren en enthousiasmeren voor Natuurgevelsteen.

Robuust metselwerk

Deze waanzinnige woning is er één uit duizenden. Dit komt doordat een moderne uitstraling gecombineerd is met landelijke stijlkenmerken en unieke details. De gevel bestaat dan ook volledig uit natuursteen en hout. Deze combinatie laat de woning opgaan in zijn omgeving. De sortering Constanta heeft de hoofdrol in het exterieur en deze metselstenen zijn in wildverband verwerkt. Dit voorziet in een robuuste en stoere uitstraling, omdat er een metselwerk zonder regelmaat is ontstaan. Om de nadruk nog meer op de Natuurgevelsteen te leggen is gekozen voor een donkergrijze mortel, dit geeft de woning meer gelaagdheid en dimensie.

Mediterrane sfeer 

Een eerste aanblik roept onmiddellijk mediterrane sferen op. Dit komt niet alleen doordat de fantastische woning gelijkvloers is, maar de toepassing van Natuurgevelsteen speelt hier ook een belangrijke rol in. Er is gekozen voor natuursteen in warme kleuren en grillige texturen. De levendige structuur van de sortering en de grote variatie aan verschillende afmetingen geven de woning zijn beoogde zuidelijke uiterlijk. Om een totaalconcept te creëren is dezelfde sortering ook verwerkt in de tuin en in het interieur als strip formaat. Alles klopt tot in de kleinste details!

Moderne villa 

Tot slot is Natuurgevelsteen ook verwerkt in deze moderne bosvilla. In dit geval vormt het natuurstenen metselwerk een aanvulling op de basis van de woning, een houtskeletbouw. De keuze viel op de sortering Edessa. Dit product staat bekend om zijn variatie in kleuren en afmetingen. Doordat de sortering als Natuurgevelsteen is verwerkt bestaat de gevel uit gebroken structuren die de sfeer van natuursteen geweldig goed weten te omvatten. De woning heeft hier dan ook zijn authentieke karakter aan te danken. 

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden over Natuurgevelsteen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen en zullen met u opzoek gaan naar een passende oplossing voor uw vraagstukken. Zo hopen we uw wensen in vervulling te kunnen laten gaan.