fbpx

5x natuursteen projecten met een zwembad

Een zwembad in de tuin is de perfecte manier om te ontspannen, om aan uw gezondheid te werken of om met goed gezelschap samen te komen. Het zorgt ervoor dat u graag veel tijd buiten door brengt. Dit heeft weer tot gevolg dat de buitenruimte er ook fantastisch uit moet zien. Wellicht is dit dan ook één van de redenen om voor een natuurstenen metselwerk te kiezen. Het exterieur komt er zo niet alleen hoogwaardig uit te zien, maar het dient ook ter verrijking van uw buitenruimte. Graag tonen we u 5 projecten waarbij gekozen werd voor een buitenzwembad én natuursteen. Een prachtig eindresultaat is keer op keer gegarandeerd.

Verrijkt met travertin

Allereerst werd een waanzinnige jaren 70 villa verrijkt met travertin. Het metselwerk geeft de woning een warme, natuurlijke touch waardoor hij op mooie wijze opgaat in zijn omgeving. Hierdoor kan in de tuin niet alleen genoten worden van het heerlijke zwembad, maar ook van de groene omgeving. 

Warme mediterrane look

Zodra u de poort op dit perceel voorbij loopt, waant u zich direct in zuidelijke sferen. Dit komt onder andere door de prachtige villa met rieten kap en sfeervol natuursteen, maar ook door de groene tropische tuin met buitenzwembad. Hierdoor ontstond een woning met een warme mediterrane look.

Luxe poolhouse

De bewoners van deze prachtige woning kozen ervoor om uit te pakken en lieten een luxe poolhouse, met een aansluitend zwembad plaatsen. Om deze poolhouse een chique en strakke uitstraling te geven, kozen zij voor een metselwerk met onze strak gezaagde Lapide in de sortering White Sea. Hierdoor straalt het geheel rust en elegantie uit en kunnen de bewoners volledig tot rust komen in hun eigen oase.

Privé wellness 

Ook de bewoners van deze villa wilden na een dag hard werken volledig kunnen ontspannen. Daarom hebben zij in achterin te tuin een heerlijke wellness gecreëerd. In de winter kunnen ze genieten van een sauna en jacuzzi en in de zomer kunnen ze een heerlijke verkoelende duik nemen in het zwembad. Om deze rustgevende sfeer nog meer te benadrukken kozen zij voor een mooie lichte Rock, die voorziet in een kalmerende Ibiza-stijl.  

Heerlijk vertoeven

Wederom werd gekozen voor natuursteen om een warme uitstraling te garanderen en een mediterrane sfeer neer te zetten. Het metselwerk bestaat uit stenen die in strakke lijnen werden gezaagd, waardoor ze niet alleen bij de natuurrijke omgeving passen, maar ook bij de moderne woning. Op dit terras in deze heerlijke buitenruimte, met zwembad, is het dan ook fantastisch vertoeven.