fbpx

Maak kennis met onze Lapide metselstenen

We laten je graag kennis maken met één met onze natuursteen collecties; de Natuursteen Lapide collectie. Dit is een schitterende serie waarbij de sfeer van écht natuursteen wordt gecombineerd met strakke en moderne lijnen. Hierdoor ontstaat een boeiende combinatie tussen de toegankelijkheid van het gebouw en een modern uiterlijk. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze metselstenen voor diverse projecten gebruikt kunnen worden. Uiteraard alleen wanneer een strak en hedendaags uiterlijk gewenst is.

Nette uitstraling

Natuursteen Lapide bestaat uit metselstenen in een strak gezaagd langformaat. Hiermee kun je bepaalde lijnen in de gevel of van het exterieur benadrukken. Daarnaast zorgt het er ook voor dat iedere moderne villa er netjes en clean uitziet. Een techniek die wordt gebruikt om deze muren mee op te bouwen is gebaseerd op het traditionele metselwerk. Dit houdt in dat de gevel, steen voor steen met metselstenen wordt opgebouwd. Doordat Lapide een strak langformaat kent is de sortering hier uitermate geschikt voor. Er zal dan ook een degelijke constructie ontstaan die de uiteindelijke uitstraling van de gevel zal bepalen.

Keuzes maken

Wanneer u denkt dat Natuursteen Lapide de beste optie is om de gevel van uw moderne villa mee te bekleden, dan heeft u nog steeds erg veel keuzes te maken. Ons assortiment van NG Lapide is veelzijdig en uitgebreid. De verschillende sorteringen verschillen lopen erg uiteen. Ze hebben verschillende lagenmaten, andere kleuren en verschillen ondanks het langformaat in uitstraling. Daarnaast bieden wij u ook nog de mogelijkheid om de stenen te laten bewerken. Hierdoor wordt de keuze misschien wat lastiger, maar uiteindelijk heeft u zo wel precies wat u voor ogen heeft.

Energie neutrale villa

Een geweldig voorbeeld waarbij Natuursteen Lapide op fenomenale wijze werd toegepast is deze bijzondere energie neutrale villa. In dit geval werd gekozen voor de sortering Lapide Pilsen. Deze metselstenen werden verwerkt met een dunne lintvoeg. Doordat er gespeeld wordt met lengtes ontstaat een bijzonder lijnenspel en worden de lijnen van de villa nog meer benadrukt. Ook is het langformaat, dat Lapide kenmerkt, goed te herkennen. Hetzelfde geldt voor het metselwerk dat is gebaseerd op de traditionele metselmethode. Al met al geeft de Lapide natuursteen de villa een schitterende, natuurlijke en authentieke uitstraling.