fbpx

De eindeloze mogelijkheden met de sortering Pilsen

We hebben onze verschillende producten al enkele keren uitgelicht op onze blogpagina, maar dat deden we nog niet eerder voor onze sorteringen. Daar gaan we nu verandering in brengen, want in dit artikel leest u alles over onze prachtige sortering Pilsen! Pilsen is een mooi product dat afkomstig is uit onze groeve in Noord-Macedonië. Hij kenmerkt zich door een grijze gneis en een mooie mix van antraciet en bruine kleurnuances. Hierdoor weet het product ieder project een authentieke en natuurlijke uitstraling te geven. Dat komt ook doordat Pilsen in verschillende varianten te leveren is. Hier gaan we dan ook graag nog wat dieper op in en we tonen je daarom een aantal projecten die laten zien hoe veelzijdig het product daadwerkelijk is.

Thuisbioscoop met Pilsen strips

Voor een thuisbioscoop in Zuid-Holland kozen de bewoners voor de Pilsen strips. Hierdoor heerst er in de ruimte een ontspannen en luxe sfeer. Dit komt doordat de sortering werd gecombineerd met andere natuurlijke materialen en rijke stoffen. Daarnaast speelt het doordachte lichtplan ook een erg belangrijke rol. Verschillende strips worden prachtig verlicht en laten daardoor iedereen die de thuisbioscoop betreedt in heerlijke sferen wanen.

Pilsen Lapide

Deze natuurlijke villa heeft zijn interessante uiterlijk te danken aan zijn fantastisch mooie gevel. Er werd wederom gekozen voor de sortering Pilsen, maar dit keer werd hij geleverd in de Lapide variant. Lapide staat erom bekend de sfeer van écht natuursteen te combineren met strakke en moderne lijnen. Dit is dan ook zeker terug te zien in de gevel van deze woning. Het toont geweldig goed aan dat Pilsen niet alleen voorziet in een luxe of robuuste uitstraling, maar dat hij ook een eigentijds uiterlijk kan creëren.

Viaduct met Pilsen

Het spreekt misschien voor zich dat dit product op mooie wijze verwerkt kan worden in woningen. Maar daarnaast leent Pilsen zich ook uitermate goed voor andere projecten. Zo werd de sortering gebruikt om een viaduct in Groningen mee te bekleden. Dit viaduct en de ringweg, die hier onder doorloopt, waren onderdeel van een groen plan. Dit betekent dat de voorkeur tijdens de bouw uitging naar natuurlijke materialen. Daarom ging de keuze uit naar Pilsen in de Natuurgevelsteen variant. Hierdoor ziet het viaduct er niet hard uit, maar wordt het als het ware onderdeel van de omgeving.

Moderne villa met massieve natuursteen

Binnen de moderne bouwstijl zorgt de sortering Pilsen voor een echte uitblinker, zo ook in onderstaand project. Deze kubistische woning, ontworpen door Marco van Veldhuizen, omvat alles van een eigentijdse villa. Er is gebruik gemaakt van rechte lijnen, strak stucwerk, maar toch in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. De sortering Pilsen is hier toegepast in Natuurgevelsteen, massief metselwerk, wat het natuurlijke karakter van natuursteen nog meer accentueert. Het resultaat mag er wezen!