fbpx

Projecten met Pilsen

De Pilsen is een erg geliefde sortering onder onze klanten. Er zijn ook veel verschillende mogelijkheden met deze natuursteen mix. De Pilsen is een grijze gneis afkomstig uit onze groeve in Noord-Macedonië. In deze sortering zitten prachtige bruine en andere natuurlijke nuances. De Pilsen is leverbaar in diverse varianten; Natuurgevelsteen, strakgezaagde Lapide, strips, flagstones en ook in rock formaten. Per variant zijn er verschillende afmetingen mogelijk. Wij laten u graag diverse projecten zien met onze sortering Pilsen.

Pilsen Natuurgevelsteen in moderne villa Ede

In deze villa is onze Pilsen in Natuurgevelsteen toegepast. Deze natuursteen heeft een muurdikte van ca. 9-10 cm, een hoogte van ca. 4 t/m 8 cm en een vrije lengte. Dit project laat zien dat deze sortering erg goed samengaat met wit stucwerk en houten elementen.

Pilsen Lapide in luxe villa Nieuw Haamstede

In deze villa is onze Pilsen Lapide toegepast, dit is een strakgezaagde natuursteen in langformaat. De muurdikte van deze Lapide is ca. 70-100 mm, 40 of 50 mm hoog en vrije lengtes van 300 t/m 700 mm. De Lapide collectie combineert moderne strakke lijnen met het natuurlijke van natuursteen.

Pilsen Strips in thuisbioscoop Zuid-Holland

In deze luxe thuisbioscoop is onze Pilsen in strips geleverd. De specificaties komen overeen met onze Natuurgevelsteen, een hoogte van 4 t/m 8 cm en een vrije lengte van minimaal 20 cm. Het verschil zit in de muurdikte, de Pilsen Strips hebben een muurdikte van ca. 2-3 cm. Dit zou een mooie uitkomst zijn wanneer de dikte of het gewicht van de muur een rol speelt. In deze thuisbioscoop is te zien dat natuursteen voor een chique sfeer kan zorgen.

Pilsen in schoorsteen

In deze winkel is een mooie haard gerealiseerd in Pilsen Natuurgevelsteen. Hiermee is direct een eyecatcher gecreëerd.