Hoe verrijkt u de tuin met natuursteen?

Nu het mooie weer zich eindelijk laat zien, is het hoog tijd om de buitenruimte onder handen te nemen. Dit kunt u doen door weelderige, fleurige beplanting te plaatsen, maar u zou ook kunnen kiezen voor natuursteen ter verrijking van de tuin. Al onze natuursteen sorteringen zijn dan ook uitermate geschikt voor verwerking in de buitenruimte. Wellicht denkt u nu meteen aan flagstones die de looproute van de tuin bepalen of een mooi terras met natuurstenen tegels, maar er is nog zo ontzettend veel meer mogelijk. Durf creatief te zijn en verwerk onze sorteringen op een andere manier! Denk bijvoorbeeld aan een natuurstenen buitenhaard, plantenbakken of bloempotten. We tonen u dan ook graag een paar voorbeelden waarbij natuursteen op een unieke manier onderdeel van het tuindesign is geworden.

Een moderne plantenbak

De toepassing van natuursteen, in deze schitterende tuin, vormt de naadloze connectie tussen de buitenruimte, de omgeving en het exterieur. Dit komt doordat delen van de gevel bestaan uit een natuurstenen metselwerk. Maar hetgeen dat hier nog meer aan bijdraagt is het gegeven dat de gevel doorloopt in een strakke plantenbak. Hier is voldoende groen in geplaatst, waardoor hij zowel onderdeel wordt van de tuin als van de prachtige moderne woning zelf. Het natuursteen komt dus op verschillende manieren terug waardoor eenheid gecreëerd is. Toch doet het geheel nog steeds erg verrassend aan. Het nodigt uit te blijven kijken! 

Een sfeervolle buitenhaard

Bij de volgende woning is op dezelfde manier een plantenpak verwerkt in de tuin, maar ook op het terras kan genoten worden van ons natuursteen. De buitenhaard is namelijk ook volledig vervaardigd uit het materiaal. Bovendien zorgt dit ervoor dat de haard niet alleen een esthetische functie heeft, maar ook dient als steunpilaar voor de overkapping. Om een heerlijke sfeer te creëren viel de keuze op de sortering Bukarest. Dit product kenmerkt zich door zijn warme kleuren en draagt daardoor bij aan een natuurlijke look. De diepe neggen zorgen ervoor het natuursteen alle aandacht krijgt en doen het lijken alsof de stenen op een natuurlijke wijze op elkaar gestapeld zijn. 

Unieke bloempotten

Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor bloempotten van natuursteen. Deze worden volledig met de hand gemaakt in Noord-Macedonië. Dit zorgt ervoor dat er geen een bloempot hetzelfde is en u een uniek product in de tuin heeft staan. Wanneer u ze combineert met andere natuurlijke materialen zoals, hout en bamboe, dan wordt uw buitenruimte binnen no time een heerlijke oase waar u volledig tot rust kunt komen.