fbpx

Inspiratie: alles over de Rock-collectie

De mogelijkheden met ons natuursteen zijn eindeloos. Het maakt niet uit of u strak gezaagd natuursteen voor uw project beoogd, u beplating kiest voor een mooi, chique eindresultaat of dat een robuuste, ruwe uitstraling meer bij hetgeen past dat u voor ogen heeft. Is dit laatste het geval, dan is onze Rock-collectie absoluut het overwegen waard. Deze collectie staat bekend om zijn stoere, pure uitstraling, hetgeen waar u aan denkt als het gaat over natuursteen. Onze prachtige Rock collectie is dan ook absoluut het uitlichten waard. We vertellen u er graag meer over in deze blog.

Een robuuste uitstraling

Onze Rock-collectie heeft zijn robuuste uitstraling te danken aan het feit dat de stenen een grove structuur en geen vast formaat hebben. Hierdoor weet u zeker dat u met deze sortering een authentieke gevel creëert. Dit zorgt er ook voor dat de traditionele metselmethode volledig losgelaten mag worden. De stenen dienen als een puzzel in elkaar gelegd te worden. Hierdoor is de mortel beter zichtbaar. Het kiezen van een mooie mortel en voeg was dan ook nog nooit zo belangrijk. Het draagt bij aan de beoogde uitstraling van de gevel. Verdwaal dan ook niet in eindeloze opties en houdt duidelijk voor ogen wat uw wensen waren. 

Eindeloze mogelijkheden

Naast dat u kunt kiezen voor de algemene collectie Rocks is het ook mogelijk om te gaan voor verschillende Natuurgevelsteen sorteringen, die uitgevoerd kunnen worden als Rocks. Dit houdt in dat er nog meer mogelijk is. Vind u het lastig om te bepalen wat voor u de juiste keuze is? Dan helpen we u graag verder op weg. Kom langs bij ons inspiratiecentrum waar u de verschillende sorteringen in het echt kunt ervaren en waar wij u kunnen voorzien van advies op maat. Zo weet u zeker dat u nooit de verkeerde keuze maakt. 

Prachtige villa met Rocks

Tot slot tonen we u graag ook nog een fantastisch project waarbij onze Rock sortering werd toegepast. Deze prachtige villa is groots in vele opzichten. Dit komt onder andere door de opzet, het lijnenspel en de materialisatie. Organische vormen en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de woning volledig in het landschap past. Onze Rock Rhodos metselstenen zijn als strip toegepast. Dit maakte het eenvoudiger om de gevel ermee te bekleden en het heeft ervoor gezorgd dat de sortering ook in het interieur verwerkt kon worden. De robuustheid en het ruwe van de Rocks komt goed tot zijn recht, waardoor de stenen echt iets bijdragen aan het totaalbeeld.