• Ontwerp

  Theo Verburg Architecten

 • Uitvoering

  Vorm

 • Sortering

  Constanta

 • Locatie

  Noordwijk

Luxe park appartementen 1 Noordwijk

Op het Landgoed Sancta Maria in Noordwijk worden 4 woongebouwen gerealiseerd met accenten van Natuurgevelsteen. In het eerste gebouw is onze sortering Constanta toegepast. De massieve natuurstenen schijven door- en rondom het woongebouw zorgen voor een luxe en rustige uitstraling in het prachtige landschap.

Luxe nieuwbouw appartementen 

Het landgoed van Sancta Maria dient als perfecte locatie om verschillende villa’s of woongebouwen te realiseren. In totaal worden vier nieuwbouw woongebouwen gerealiseerd waar NG | Bouwen met Natuursteen haar stempel mag drukken met accenten van natuursteen.

Landgoed biedt mogelijkheden

De nieuwbouw die op het landgoed Sancta Maria wordt gerealiseerd, bestaat uit verschillende parkappartementen verdeeld over vier luxe woongebouwen. Tijdens de bouw van de woningen wordt de natuur in acht genomen. Er worden bewuste keuzes gemaakt om het gebouw op te laten gaan in haar omgeving. Grote raampartijen zorgen ervoor dat de bewoners optimaal kunnen genieten van de parkachtige omgeving.

Nieuwbouw met natuursteen

Het gebouw ademt luxe en kracht uit. Het contrast tussen de heldere witte belijningen en de statige vlakken natuursteen dragen bij aan een adembenemende uitstraling. Het natuursteen is zowel op de horizontale als op de verticale vlakken aangebracht. De kleur die is gekozen voegt warmte toe aan het ontwerp. Ondanks dat er meerdere materiaalsoorten zijn gebruikt, is het natuursteen dé eyecatcher die zorgt voor een wow-effect.

Constanta 

In het eerste gebouw is onze sortering Constanta toegepast. Deze steen heeft een wat lichtere kleur, die richting het geel neigt. Daarnaast geldt voor deze sortering dat iedere steen anders is. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in kleur, maar de grillige vormen van deze sortering dragen daar ook aan bij. Het gebouw krijgt op deze manier echt een eigen identiteit.

Om de identiteit en het karakter van ieder gebouw te waarborgen heeft de architect er voor gekozen om bij ieder appartementencomplex een andere sortering toe te passen. Dit betekent dat ook de sorteringen; Bukarest, Black Sea of een mix hiervan zijn gebruikt. Waardoor alle gebouwen zijn voorzien van een eigen gezicht en een unieke gevel.

Dit project is het perfecte voorbeeld om te laten zien wat natuursteen kan doen met het karakter van het exterieur. Door de toepassing van massieve natuurstenen schijven vindt het gebouw een naadloze aansluiting in het bosrijke landgoed. Wilt u meer inspiratie op doen? Kijkt u dan vooral naar onze andere gerealiseerde projecten.

Meer projecten