fbpx
 • Ontwerp

  Theo Verburg Architecten

 • Uitvoering

  Vorm

 • Sortering

  Black Sea

 • Locatie

  Noordwijk

Luxe parkappartementen 4 Noordwijk

Dit is het vierde en laatste gebouw van de reeks luxe parkappartementen op Sancta Maria in Noordwijk. In dit woongebouw is onze sortering Black Sea toegepast. Deze mooie antraciete gneis met bruine nuances zorgt voor unieke gevelvlakken.

Luxe parkappartementen met natuurstenen touch

Wellicht heeft u de andere appartementencomplexen van Sancta Maria in Noordwijk al voorbij zien komen, maar graag tonen we u ook nog het laatste stijlvolle appartementencomplex. Dit complex is namelijk het vierde gebouw uit een reeks van verschillende parkappartementen op een groen landgoed. In alle complexen is ons natuursteen verwerkt, hierdoor wordt een mooie harmonie tussen de gebouwen gecreëerd. Tegelijkertijd geniet iedere gevel van de gebouwen van één van onze verschillende sorteringen. Alle complexen hebben op deze manier toch een eigen karakter en een uniek uiterlijk gekregen. Graag lichten we dit laatste appartementencomplex nog wat verder toe.

Een bijzondere plek

Zodra u de parkappartementen bezoekt voelt u meteen dat het een bijzondere plek is om te wonen. Dit komt door de groene omgeving, de moderne architectuur en de imponerende vergezichten. Grote raampartijen zijn dan ook afgewisseld met wit, strak stucwerk en gevelvlakken bestaande uit natuursteen. Hierdoor nodigt de gevel uit om te blijven ontdekken. Dit komt ook door de bijzondere dieptespeling, die kenmerkend is voor het gebouw. Het maakt niet uit waar u zich om het gebouw heen bevindt, u wordt continu geprikkeld door het design.

Sortering: Black Sea

In dit gebouw is de sortering Black Sea verwerkt. Dit product staat bekend om zijn donkere uitstraling. Waardoor het de perfecte toevoeging is aan ieder modern bouwwerk. Al helemaal wanneer de sortering gecombineerd wordt met bijvoorbeeld dit lichte stucwerk, zodat een mooi contrast kan ontstaan. Ook Black Sea wordt in onze steengroeves in Noord-Macedonië gewonnen. Dit betekent dat het een duurzaam product is en dat er geen chemicaliën zijn toegepast om het natuursteen te bewerken. Dit bevordert de natuurlijke uitstraling van de metselstenen, zodat het gebouw volledig opgaat in zijn omgeving.

Een totaalconcept

Delen van de gevel zijn dus opgebouwd met Black Sea, maar om een totaalconcept te creëren is ons natuursteen ook in het interieur verwerkt. Verschillende gevelvlakken lopen door in het interieur, waardoor een subtiele connectie is ontstaan tussen het in- en exterieur. Deze verbinding wordt nog meer benadrukt voor de grote raampartijen, die de grens tussen binnen en buiten doen vervagen. Het toont dat werkelijk overal tot in detail over na is gedacht. We zijn dan ook ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Wilt u meer weten over de natuursteen toepassingen in dit project? Aarzel dan niet en plan een afspraak met ons in, we vertellen u er graag meer over!

Meer projecten