fbpx
 • Ontwerp

  Buro Ruijs

 • Uitvoering

  Installatiebedrijf van Veldhuisen

 • Sortering

  Lapide Pilsen

 • Locatie

  Veenendaal

Luxe schoorsteen Veenendaal

Tijdens het restylen en verduurzamen van de woning is onder andere de schoorsteen aangepakt. Deze is uitgevoerd in één van onze Lapide sorteringen; strakgezaagde natuursteen in langformaat. Er is gekozen voor de sortering Pilsen, een mooie gneis mix met grijze en bruine kleurtinten. Ons natuurlijke product past perfect in het duurzame plaatje en geeft de woning een mooie eyecatcher.

Moderne woning met luxe schoorsteen 

Naast het verzorgen van natuurstenen buitengevels en bestrating, voorzien wij ook andere producten van een authentiek karakter met natuursteen. Tijdens het restylen en verduurzamen van deze woning in Veenendaal is onder andere de schoorsteen aangepakt. Deze schoorsteen is uitgevoerd in één van onze Lapide sorteringen; strak gezaagde natuursteen in langformaat. Er is hier specifiek gekozen voor de sortering Pilsen, een mooie gneis mix met grijze en bruine kleurtinten. Ons natuurlijke product past perfect in het duurzame plaatje en geeft de woning een mooie eyecatcher.

Natuursteen Lapide Pilsen 

Voor deze luxe schoorsteen werd er gekozen voor de Lapide collectie die de sfeer van écht natuursteen combineert met strakke en moderne lijnen. De techniek van Lapide is gebaseerd op traditioneel metselwerk, wat het project een exclusieve uitstraling geeft. Doordat de stenen letterlijk steen voor steen worden opgebouwd ontstaat er een stevige constructie. De gneis mix van grijze en bruine kleurtinten van Pilsen past perfect bij de moderne uitstraling van deze woning. Bovendien vormt het een mooi contrast met de witte buitenmuren. 

Duurzame oplossing 

Niet enkel het product is duurzaam, maar ook de winning ervan. Natuursteen komt uit de aardkorst, waar het jaren laag voor laag opgebouwd wordt door de aarde. Een wonderbaarlijk compleet natuurlijk proces waar geen chemische processen en chemicaliën aan te pas komen. Ruim 80% van onze productie vindt zijn oorsprong in Noord-Macedonië. Wij werken hier samen met verschillende kleinschalige bedrijven die zorgen voor de productie en bewerking van natuursteen. Hierdoor hebben wij niet te maken met massaproductie en kunnen we u voorzien van maatwerk. Niet allen in ons product houden wij rekening met duurzaamheid. Ons doel is om garant te staan voor een duurzame werkgelegenheid voor de lokale Macedoniërs. We ontwikkelen werkmethodieken welke het werk verlichten en staan hen bij met advies op het gebied van veiligheid.

Natuursteen in allerlei soorten, maten en kleuren

Van buitengevel tot vloer en van bestrating tot woonaccessoires: alles is mogelijk. Met veel passie, kennis en aandacht bouwen wij met natuursteen en maken wij van ieder project een unieke beleving. Onze liefde voor natuursteen heeft onbeperkte grenzen. De ontdekking in Noord-Macedonië bracht ons ook naar andere plaatsen en landen. Onze nieuwsgierigheid bracht ons naar groeves in geheel Europa, ook om onze collectie te vergroten. Nog meer inspiratie wat betreft de Lapide collectie? Bekijk dan de moderne energie neutrale villa in Nieuw Haamstede.  

meer projecten