fbpx
  • Ontwerp

    Eve Architecten

  • Sortering

    Rock Atokos

  • Locatie

    Hollandscheveld

Luxe wellness Hollandscheveld

In deze nieuwbouwvilla is in het bijgebouw een luxe wellness gecreëerd met een binnen-buiten gevoel. In de winter is de sauna, jacuzzi en luxe inloopdouche heerlijk genieten! In de zomer is een verkoelende duik in het zwembad of de buitendouche een perfecte optie. Zowel de wanden van de inloopdouche als de achterwanden van het buitengedeelte zijn uitgevoerd in onze Rock Atokos. Een mooie lichte rock die zorgt voor een rustgevende Ibiza stijl.

Luxe wellness in Ibizastijl

Een heerlijke plek om na een drukke dag volledig te ontspannen, wie wenst dat nou niet? Deze droom is werkelijkheid geworden voor de bewoners van deze prachtige nieuwbouw villa. In hun tuin creëerden zij een waar paradijs dat in het teken staat van luxe, rust en ontspanning. Ze lieten een royaal buitenzwembad bouwen en plaatsten een jacuzzi, sauna en inloopdouche. Hierdoor is het jaardoor genieten in de wellnesstuin. In de winter maken zij graag gebruik van de sauna en wanneer de zon begint te schijnen biedt het zwembad verkoeling. Om een harmonieuze buitenruimte en een Ibiza vibe te creëren, is gekozen voor onze natuursteen toepassing Rocks Atokos. Het weet de schitterende wellnesstuin op bijzondere wijze te verrijken.

Natuurlijke materialen

De buitenruimte is op doordachte wijze ingericht, iedere hoek heeft een duidelijke functie. Ook is ruimte gecreëerd voor groen en kozen de bewoners voor het naleven van de Ibizastijl. Dit laatste hield in dat voornamelijk gewerkt is met natuurlijke materialen. Het exterieur van de sauna bestaat bijvoorbeeld volledig uit hout, net zoals de vlonder rondom de jacuzzi. Ook zijn er accenten van robuust hout, dat onbewerkt lijkt, te vinden in de prachtige tuin. Onze natuursteen sortering doet daar nog een schepje bovenop en zorgt ervoor dat alle elementen op mooie wijze samenkomen.

Unieke steenstrips

Om ervoor te zorgen dat de tuin de warmte van het eiland uit zou stralen viel te keuze op onze sortering Rocks Atokos steenstrips. Steenstrips staat bekend om de beperkte muurdikte. In dit geval betekent dit dat het natuursteen een robuuste voorkant heeft, maar aan de achterzijde afgezaagd is. Door te kiezen voor Rocks Atokos is het gemak van strips gecombineerd met de robuuste uitstraling van onze natuursteen Rocks, wat zorgt voor een ongekend eindresultaat. Atokos heeft verder een witte/crème-achtige kleur, met beige en bruine nuances. Hierdoor oogt de sortering fris en weet hij de wanden in de tuin en van de buitendouche te laten oplichten.

Uitgebreid assortiment

Voor deze wellnesstuin bleek de sortering Rocks Atokos de juiste te zijn. Het draagt bij aan de heerlijke rustgevende sfeer, maar geeft het geheel toch een robuuste uitstraling. Maar wij hebben nog zoveel meer in ons assortiment, waar we u ook graag kennis mee laten maken. Daarom verwijzen we u graag door naar onze inspiratiepagina’s en kunt u inspiratie opdoen in ons inspiratiecentrum. Hier voorzien we u van passend advies en helpen we u met het maken van de juiste keuzes. Hopelijk tot snel!

Meer projecten