fbpx
  • Sortering

    Lapide White Sea

  • Locatie

    Brabant

Poolhouse Brabant

In de tuin van een prachtige woning is een luxe poolhouse gecreëerd. Aansluitend aan het buitenzwembad is een heerlijke loungeplek gemaakt. Om een chique, maar strakke look te geven aan dit Poolhouse is gekozen voor de strakgezaagde Lapide in de sortering White Sea. Deze sluit naadloos aan op de houten latjes en het straalt rust en elegantie uit; Perfect voor dit Poolhouse!

Poolhouse met sfeervol natuursteen

De bewoners van een schitterende woning wensten al lange tijd een fijne plek om buiten te zitten tijdens alle weersomstandigheden. Daarom lieten zij een poolhouse realiseren. Hij voldoet aan al hun wensen en biedt voldoende ruimte om te loungen. Ook naast het buitenzwembad. Om ervoor te zorgen dat de poolhouse niet enkel voldoet op functioneel vlak maar ook esthetisch gebied, schakelden zij onze hulp in. Nadat we samen gekeken hebben naar de mogelijkheden en specifieke wensen van de opdrachtgevers viel deze keuze op één van onze sorteringen. Het natuursteen past qua uiterlijk helemaal bij de rest van de buitenruimte, waardoor er in de tuin een ontspannen sfeer heerst. Het is een prachtige gevel geworden.

Van alle gemakken voorzien

Deze schitterende tuin is van alle gemakken voorzien. Er is ruimte gecreëerd voor een buitenzwembad, een buitendouche, veel groen, een loungeplek en een luxe poolhouse. Om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven is voornamelijk gewerkt met natuurlijke materialen. De houten latjes en de natuurstenen gevel zorgen ervoor dat het groen nog meer tot zijn recht komt en het poolhouse volledig op kan gaan in zijn omgeving. Ook wordt hiermee voorzien in een elegante, rustgevende uitstraling.

Natuursteen Lapide

Ons natuursteen is verwerkt als Lapide. Lapide combineert de sfeer van echt natuursteen met strakke, moderne lijnen. Het zorgt ervoor dat de voordelen van natuursteen samensmelten met de moderne architectuur. Ook kent de Lapide zowel lange formaten als een maatwerk lengte, waardoor traditioneel metselwerk altijd mogelijk is en een volledig massieve gevel ontstaat. Onze collectie sorteringen die verwerkt kunnen worden als Lapide is erg divers, evenals de bewerkingen en afwerkingen. Hierdoor wordt altijd voorzien in een eigen karakter en is er altijd wel wat te vinden bij hetgeen dat u voor ogen heeft. Voor de opdrachtgevers viel de keuze dan ook al snel op een lichte sortering met een bijpassende voeg.

Sortering White Sea 

White Sea, dat is de sortering die is gebruikt om de gevel mee op te bouwen. Deze sortering kenmerkt zich door zijn lichte kleur met verschillende nuances en een gladde structuur. Door dit te combineren met hout straalt de tuin zuidelijke sferen uit, waardoor de zon er haast altijd lijkt te schijnen. Daarnaast roept het vakantiesferen op. Langs het buitenzwembad onder te overkapping is het dan ook heerlijk vertoeven en genieten van al het moois dat de tuin de bieden heeft.

Meer projecten