fbpx
 • Ontwerp

  Ingenieurshuis De Blaey

 • Uitvoering

  WD Bouw

 • Sortering

  Constanta

 • Locatie

  Yerseke

Mediterrane villa Yerseke

Zodra je de poort voorbij loopt, waan je jezelf in mediterraanse sferen. Deze prachtige villa met wit stucwerk, houten gebinten, rieten kap en sfeervolle natuursteen wordt omringd door een groene tropische tuin. Diverse elementen zijn uitgevoerd in onze sortering Constanta; de plint van de villa, toegangspoort en bijgebouw, de schoorstenen, de entreehal en een wand in het interieur. De geel/beige/grijze natuursteenmix sluit perfect aan op de wensen van de klant; een sfeervolle, mediterrane look.

Mediterrane villa met natuursteen metselwerk 

De mediterrane architectuur kenmerkt zich door zijn warme uitstraling, het witte stucwerk en het gebruik van natuurlijke materialen. De bewoners van deze schitterende villa lieten zich hierdoor inspireren, maar gaven er wel een eigen draai aan. Op deze manier kon een authentieke woning ontstaan die hen iedere dag in vakantiesferen laat wanen. Dit komt echter niet alleen door de architectuur van de prachtige villa, maar ook door de groene tropische tuin. De verbinding tussen de woning en de tuin wordt onder andere gevormd door het natuurstenen metselwerk. Bovendien draagt het natuursteen bij aan de beoogde sfeer van de woning. Wij zijn dan ook erg trots dat we deel uit hebben mogen maken van deze bijzondere woning.

Combinatie van stijlen

Zodra u de poort betreedt komt een spraakmakende woning u tegemoet. Een rieten kap, stijlvol wit stucwerk, houten gebinten en een sfeervol natuurstenen metselwerk bepalen de uitstraling van deze schitterende woning. Het verbindt twee bouwstijlen, namelijk de moderne en mediterrane. Dit heeft geresulteerd in een karakteristiek geheel. Het is goed te zien dat werkelijk over alles tot in de kleinste details is nagedacht. Van de poort tot de schoorstenen en het natuursteen; het concept klopt en de afwerking is perfect. Om er nog een schepje bovenop te doen is gekozen voor grote raampartijen, waardoor de bewoners continu zicht hebben op de fanatische tropische tuin.

Natuurlijke materialen

Er is dus veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, riet en natuursteen. Diverse elementen zijn uitgevoerd in één van onze prachtige natuursteen sorteringen. Waaronder de plint van de villa, de toegangspoort, het bijgebouw, de schoorsteen, de entree hal en een wand in het interieur. Door het materiaal op subtiele wijze, maar wel op enorm veel verschillende plekken, terug te laten komen speelt het een belangrijke rol voor de overall look en feel. Daarnaast zorgt het er ook voor de dat de tuin, het in- en exterieur aan elkaar verbonden zijn geraakt.

Constanta 

De keuze viel op onze sortering Constanta, die bekend staat om zijn veelzijdige kleurnuances. De geel/beige/grijze natuursteenmix sluit perfect aan op de wensen van de opdrachtgevers. Het voorziet in de beoogde sfeervolle en mediterrane uitstraling. Daarnaast kent de steen een grillig uiterlijk waardoor het metselwerk een robuust geheel geworden is. De levendige structuur van Constanta in combinatie met de grote variatie aan afmetingen doet u en ieder ander in Zuidelijke sferen wanen. Het bleek dan ook de perfecte keuze voor dit waanzinnige project.

Meer projecten