fbpx
  • Sortering

    Travertin

  • Locatie

    Hoogeveen

Travertin visgraatvloer Hoogeveen

Een natuurlijke vloer in een modern jasje voor deze prachtige jaren 30 woning. Er is gekozen voor een travertin met diverse beige tinten in een visgraat motief. Zo worden de warme sferen van natuursteen toegepast in een eigentijdse visgraat vloer.

Warm interieur met travertin visgraatvloer

De bewoners van deze schitterende woning besloten de volledige inrichting onder handen te nemen. Al hun persoonlijke interieurwensen en eisen werden op een rijtje gezet en aan de hand hiervan kreeg het interieur vervolgens vorm. Er werd een warme en toegankelijke sfeer gecreëerd waardoor het een echt thuis werd. Alle elementen sluiten dan ook naadloos op elkaar aan, werkelijk overal werd aan gedacht en een hoogwaardige, nette afwerking voert de boventoon. Wij mochten ook een bijdrage leveren aan dit fantastische interieur en zijn verantwoordelijk voor de authentieke travertin visgraat vloer.

Warme sfeer 

Een warme ambiance was leidend in dit interieurontwerp. Daarom werd gekozen voor een natuurlijk kleurenpalet bestaande uit verschillende bruin- en beigetinten. Deze kleuren komen dan ook woning breed terug in verschillende aspecten van de inrichting, zoals de gordijnen, vloer en de kleur van de bank. Daarnaast werd gewerkt met zachte stoffen en natuurlijke materialen. Deze benadrukken de zachte en toegankelijke sfeer op een authentieke manier. Het doordachte lichtplan maakt het geheel helemaal af. De bewoners kozen voor diverse designlampen en inbouwspots die het geheel op magische wijze verlichten.

Een stijlvolle basis

Om alle elementen goed tot hun recht te laten komen bleef de basis van het interieur eenvoudig maar stijlvol. De lichte muren worden hier en daar verrijkt door een kunstwerk en de unieke natuurstenen vloer zorgt voor extra cachet. Vrijwel iedereen is bekend met het visgraatmotief dat de vloer siert, maar velen zagen hem nog niet in deze uitvoering. De warme sferen van natuursteen worden op deze manier toegepast in een eigentijdse visgraatvloer. De vloer loopt in alle ruimtes door en werkt op deze manier ook als een verbindende factor tussen de kamers.

Travertin 

Deze prachtige visgraatvloer werd vervaardigd uit travertin. Travertin is kalksteen dat op mooie wijze en op talloze manieren te verwerken is. Het product wordt, net als onze andere natuursteen sorteringen, al jarenlang verwerkt in verschillende bouwwerken en is dan ook een erg duurzaam product. Kenmerkend voor travertin is de beige kleur waarmee een mooie en natuurlijke basis gevormd kan worden. Dit betekent ook dat het materiaal zich op vele manieren laat combineren. Deze visgraatvloer zal dan ook niet alleen goed staan in een warm interieur, maar ook in een moderne of industriële inrichting komt het product erg goed tot zijn recht. Kortom, ook voor deze authentieke vloer kunt u bij ons terecht.

Meer projecten