• Ontwerp

  Koppens Architecten

 • Uitvoering

  Gommers Nijmegen B.V.

 • Locatie

  Oss

 • Sortering

  Bukarest

Woonzorgcomplex Oss

Voor het woonzorgcomplex Vista Titus van Philadelphia Zorg mochten wij onze bijdrage leveren. Bij dit appartementengebouw in hartje Oss zijn diverse onderdelen uitgevoerd in onze Natuurgevelsteen sortering Bukarest. In combinatie met de zwarte houten gevelbekleding ontstaat er prachtig contrast!

Een prachtig contrast met Natuurgevelsteen sortering Bukarest 

Voor het woonzorgcomplex Vista Titus van Philadelphia Zorg mochten wij onze bijdrage leveren. Bij dit appartementengebouw in hartje Oss zijn diverse onderdelen uitgevoerd in onze Natuurgevelsteen sortering Bukarest. In combinatie met de zwarte houten gevelbekleding ontstaat er een prachtig contrast!

Unieke, karakteristieke uitstraling 

Iedere losse steen heeft zijn eigen unieke uitstraling, hierdoor heeft Natuurgevelsteen een grote variatie in afmetingen en kleuren. Deze gebroken structuren geven het gebouw een unieke, karakteristieke uitstraling. Doordat de collectie is opgebouwd uit gevelstenen met een muurdikte van ongeveer 10 centimeter, kon de techniek van traditioneel metselwerk worden overgenomen in de gevelopbouw. De ambachtelijke manier van metselen maakt het mogelijk om op dit vlak te kiezen voor een wat ruwere of juist een wat strakkere afwerking. Het heeft een bijzonder bijdrage geleverd aan het karakter van het complex. 

Stoere look 

Voor dit project is de sortering Bukarest gebruikt. De Bukarest is een stoere sortering met een mooie mix aan kleuren waarmee architecten en ontwerpers veel ontwerpmogelijkheden hebben. De blauwe kleurnuances maken deze sortering extra bijzonder en door te kiezen voor een donkere voegkleur is een natuurlijk stapeleffect gecreëerd wat mooi in contrast staat met de zwarte houten gevelbekleding en bruine kozijnen. De gevel is echt het visitekaartje van het complex en maakt een verpletterende eerste indruk. 

Voordelen natuurgevelstenen

Naast dat een gevelbekleding van natuursteen een prachtige uitstraling heeft, biedt het ook veel praktische voordelen. Zo is het een hele duurzame keuze. Natuurgevelstenen komt namelijk rechtstreeks uit de natuur. Daarnaast zijn ze erg robuust, brandwerend én onderhoudsarm. De natuursteen is bestand tegen ieder weerstype. Al met al een langdurige oplossing voor ieder project.  

Tot de laatste steen betrokken

Bent u zelf ook enthousiast geworden over Natuurgevelsteen? Vraag ons inspiratieboek gratis aan. Wij denken graag met u mee in technische oplossingen en adviseren graag in het toepassen van de juiste hulpmiddelen. Wij zijn tot op de bouwplaats betrokken, zo ook bij dit project in Oss. Samen met Koppens Architecten en Gommer Nijmegen B.V. hebben we dit prachtige project weten te realiseren. 

Meer projecten