fbpx
 • Ontwerp

  Veluwse Architecten

 • Uitvoering

  Van de Kolk

 • Sortering

  Bukarest

 • Locatie

  Garderen

Luxe bosvilla Garderen

Voor deze bosvilla is er gekozen voor de grillige natuursteen sortering Bukarest. Deze mix van bruine, grijze, gele en blauwe kleurnuances gaat perfect samen met het houtwerk en de kozijnen. De vele raampartijen bieden de bewoners een fijn binnen-buiten gevoel en in deze natuurlijke omgeving kon ons product niet ontbreken. Wat een prachtig resultaat!

Nieuwe woning gericht naar de omgeving

Iconisch, zo laat deze moderne, nieuwe woning zich het beste omschrijven. Zodra u het perceel betreedt bent u onder de indruk van zijn authentieke uitstraling. Dit komt doordat een moderne bouwstijl gecombineerd werd met karakteristieke elementen. Let bijvoorbeeld eens op de grote overstek, waardoor een overkapping is ontstaan, het lijnenspel en de materiaalkeuze. Grote delen van de gevel zijn opgebouwd uit natuursteen, waardoor de woning ook nog opgaat in de groene omgeving. We vertellen u graag meer over dit fantastische project.

Fijn binnen-buiten gevoel

Eigenlijk bestaat de gevel van deze moderne woning uit drie aspecten: grote raampartijen, houten gevelelementen en natuursteen metselwerk. De vele ramen zorgen ervoor dat de bewoners een fijn binnen-buiten gevoel ervaren. De buitenruimte treedt zoals het ware binnen, waardoor de woning ruimtelijker en sfeervol aandoet. Daarnaast is ook bewust gekozen voor hout en natuursteen om de rest van de gevel mee te bekleden. Het zijn beide natuurlijke materialen, waardoor het natuurlijke aspect wederom in acht werd genomen. Er valt dan ook te stellen dat werkelijk het hele ontwerp gebaseerd is op de waanzinnige buitenruimte.

De sortering Bukarest 

Zoals al werd benoemd bestaat het metselwerk voor een groot gedeelte uit natuursteen. De keuze viel op de sortering Bukarest. Dit product kenmerkt zich aan een mix van bruine, grijze en blauwe kleurnuances en een grove structuur. Hierdoor heeft de sortering een grillig uiterlijk gekregen, dat ontzettend goed opgaat in het landschap. Er werd gekozen voor metselstenen in verschillende formaten die in wildverband verwerkt zijn. Bovendien werd de voeg voor een deel weggeslepen. Het lijkt zo alsof de stenen op elkaar gestapeld zijn, wat weer bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling.

Meer informatie 

Al met al valt dus te stellen dat een prachtige woning werd gerealiseerd, die voldoet aan alle wensen van de opdrachtgevers. Daarnaast vormde de omgeving een belangrijk uitgangspunt. Ons product mocht dan ook absoluut niet ontbreken. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kijken terug op een fijne samenwerking. Bent u ge├»nspireerd geraakt door deze woning? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden met natuursteen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en kunnen niet wachten om aan nog meer prachtige projecten mee te mogen werken.

Meer projecten