fbpx

3 x projecten met natuursteenstrips

Er zijn verschillende elementen die een gebouw interessant, authentiek of karakteristiek maken. Denk aan grote ramen, een rieten dak of natuursteen gevelbekleding. De gevel is een erg belangrijke factor die voor een groot gedeelte de uitstraling van een woning bepaalt. Om daar in uit te blinken is natuursteen een geweldig goede oplossing. Onze producten zijn dan ook een erg geliefd en worden in talloze bouwwerken verwerkt. Maar waarom zou u nou ook voor onze producten moeten kiezen? We geven u drie redenen!

1: Eindeloos veel mogelijkheden

Allereerst geeft natuursteen ieder bouwwerk dus een unieke en sfeervolle uitstraling. Dit komt doordat de mogelijkheden met onze producten eindeloos zijn. We hebben een uitgebreide collectie die varieert van robuuste Rocks tot strak gezaagd Lapide en natuursteenstrips. Daarnaast is het ook nog mogelijk om te kiezen uit een grote variatie aan verschillende sorteringen. Hierdoor vindt u gegarandeerd de perfecte steen om uw woning mee te verrijken. Bovendien zijn er verscheidene afwerkingsmogelijkheden en kunt u geheel zelf bepalen hoe het product toe wil passen. Bekleed u slechts een deel van de gevel met natuursteen? Kies u voor accenten? Of gaat u voor een royale gevel die volledig bestaat uit natuursteen metselstenen? Het is allemaal mogelijk! 

2: Het is een uniek product

Bovendien is natuursteen een natuurlijk product. Dit houdt in dat al onze sorteringen op een eerlijke manier uit de natuur gewonnen worden in onze groeves in Noord-Macedonië. Het wordt jarenlang gevormd in de aarde en is daardoor indrukwekkend in ieder opzicht. Iedere steen is anders en voorziet daardoor in een andere uitstraling. Dit maakt van natuursteen een uniek product. Er zal dan ook geen enkel ander gebouw zijn waarin dezelfde steen wordt verwerkt. Daar zorgen de kleurnuances en de prachtige structuren wel voor. 

3: Van nature duurzaam

Dat natuursteen een natuurlijk product is heeft niet alleen een voordeel op het gebied van authenticiteit, maar het zorgt er ook voor dat natuursteen van nature duurzaam is. Een wonderbaarlijk proces zorgt er immers voor dat het product gevormd wordt, waarna wij het op een duurzame manier winnen en verwerken. Hier komen geen chemische processen aan te pas. Ook betekent dit natuursteen levensloopbestendig is. De natuur heeft ervoor gezorgd dat het product ontzettend stevig is en lang mooi blijft. Hierdoor zal u lang kunnen genieten van uw natuurstenen gevel.

Er zijn dus tal van voordelen die pleiten voor het gebruik van natuursteen. Bent u hierdoor geïnspireerd geraakt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en adviseren u daar waar nodig!