fbpx

3 x natuursteen in de badkamer

Naast dat natuursteen wordt gebruikt om ieder exterieur te verrijken is natuursteen in de badkamer ook een absolute must have. Dit allereerst omdat het natuursteen een zeer luxe uitstraling heeft en daarmee uw badkamer een karakteristiek uiterlijk geeft, maar anderzijds ook omdat het materiaal super duurzaam is. Het product is bestand tegen verschillende omstandigheden en is daardoor ook goed te verwerken in de badkamer. U kunt hierdoor lang genieten van uw natuursteen toepassingen. Om u de nodige badkamer inspiratie te bieden hebben wij een aantal van onze projecten voor u op een rijtje gezet. Op deze manier ontdekt u zelf hoe natuursteen van meerwaarde kan zijn.

Mediterrane badkamer 

Zodra u deze schitterende wellness badkamer instapt komt u direct in aanraking met een heerlijke ontspannen sfeer. Dit komt doordat gekozen is voor een mediterrane uitstraling, die tot in de puntjes doorgevoerd is. Een belangrijk onderdeel van de uiteindelijke look wordt bepaald door het materiaalgebruik. Houten balken werden zichtbaar gelaten en natuursteen kreeg de hoofdrol in het design. Er werd gekozen voor de sortering Rock Atokos, die zich kenmerkt door een lichte kleur. De sortering werd toegepast in de douche. De robuuste uitstraling van dit natuursteen bleek de perfecte match.

Natuursteen voor een chique touch

Deze badkamer toont hoe natuursteen een chique touch aan de inrichting kan geven. De wand achter de spiegel bestaat uit een natuurstenen metselwerk, gemaakt van de sortering Black Sea. De grove structuur en het uitkrabben van de voeg zorgen ervoor dat de muur in eerste instantie erg grillig en stoer oogt. Door dit te combineren met waskommen van een andere soort natuursteen en een royale spiegel, heeft het geheel toch een luxe en exclusieve uitstraling gekregen. Om het helemaal af te maken werd achter de spiegel verlichting geplaatst. Het zorgt ervoor dat het natuursteen op subtiele wijze verlicht wordt en nog meer in zijn kracht komt te staan. 

Subtiele verwerking

Tot slot tonen we u graag nog wat meer badkamer inspiratie. Dit keer werd het op subtiele wijze verwerkt. Een deel van de wand in de douche is vervaardigd uit natuursteen. Hetzelfde natuursteen komt ook op andere plekken in het in- en exterieur terug. Op deze manier hult iedere ruimte zich in een ontspannen en toegankelijke sfeer. In de badkamer wordt deze sfeer nog meer benadrukt door de combinatie van het natuursteen met open inrichting en de lichte kleuren. Kortom, het is een heerlijke ruimte geworden.