fbpx

5x natuursteen in het interieur

Vaak wordt gedacht dat onze producten alleen maar verwerkt kunnen worden in het exterieur, maar niets is minder waar; ons natuursteen weet ook het interieur op ongekende wijze te verrijken. Door natuursteen in het interieur te verwerken zorgt u er allereerst voor dat de ruimtes een eigen karakter krijgen, die zowel robuust als exclusief kan zijn. Daarnaast is het ook een eenvoudige manier om de binnen- en buitenruimtes aan elkaar te verbinden. Om u te inspireren hebben we vijf projecten op een rij gezet, waarbij natuursteen op mooie wijze werd verwerkt in het interieur. Kijkt u mee?

1 – Moderne villa 

Allereerst tonen we u graag deze prachtige moderne villa. De opdrachtgevers kozen voor een natuursteen sortering met verschillende kleurnuances die perfect aansluit bij de hedendaagse sfeer van de woning. Binnen werd de sortering gebruikt om verschillende scheidingswanden mee op te bouwen en steunpilaren te bekleden, zodat het interieur een stoere uitstraling kreeg. 

2 – Schouw van natuursteen

Het volgende project toont hoe natuursteen de sfeer die een openhaard oproept nog meer kan benadrukken. De volledige schouw bestaat uit prachtig natuursteen met een krachtige uitstraling. Er is voor gekozen om de voeg diep uit te krabben waardoor het lijkt alsof de stenen op elkaar gestapeld zijn. Ook dit benadrukt de beoogde sfeer. 

3 – Mediterrane sferen 

Deze schitterende woning waant zich in mediterrane sferen, daarbij mocht een mooie natuursteen sortering absoluut niet ontbreken. De geel/beige/grijze natuursteenmix sluit perfect aan bij het beoogde uitgangspunt. Om deze sfeer binnen door te voeren kozen zij voor wandbekleding van dezelfde sortering. De aandacht voor details en de toogdeuren zorgen ervoor dat het geheel helemaal af is. 

4 – Subtiele verwerking 

Het is ook mogelijk om het natuursteen op een subtiele wijze te verwerken in het interieur, u hoeft niet meteen all out te gaan. Deze vakantiewoning is daar het perfecte voorbeeld van. Alleen de haard werd vervaardigd uit natuursteen. Zo wordt het natuurlijke uitgangspunt alsnog gevangen. Puur, zo laat deze woning zich het beste omschrijven. 

5 – Royaal natuursteen 

In het volgende project werd juist overdadig gebruik gemaakt van natuursteen. U kunt er absoluut niet omheen. Dit komt doordat een groot gedeelte van de binnenmuren is bekleed met natuursteen. Door de hoge plafonds loopt het natuursteen tot aan de nok toe door. Toch blijft de wandbekleding luxueus waardoor de bewoners optimaal kunnen genieten van hun woning. Natuurlijk zijn er nog tal van andere manieren om natuursteen te verwerken in het interieur. Heeft u een leuk idee? Neem dan contact met ons op, we kijken graag mee naar de mogelijkheden.