fbpx

Unieke projecten met Bukarest

We hebben natuurlijk erg veel verschillende sorteringen, die alle op mooie wijze te verwerken zijn in unieke bouwwerken. Daarom is het hoog tijd om één van deze sorteringen weer eens wat verder toe te lichten. Deze blog zal dan ook volledig in het teken staan van de sortering Bukarest. Bukarest kenmerkt zich door zijn stoere en chique uitstraling. Een mooie mix aan kleuren maakt deze sortering erg speciaal en uitermate geschikt voor toepassingen in uiteenlopende projecten. Daarom tonen we u graag een aantal projecten waarin deze prachtige natuursteen sortering werd verwerkt.

Natuurlijke bosvilla

Voor deze bosvilla is er gekozen voor de grillige natuursteen sortering Bukarest. Deze mix van bruine, grijze, gele en blauwe kleurnuances gaat perfect samen met het houtwerk en de kozijnen. De vele raampartijen bieden de bewoners een fijn binnen-buiten gevoel en in deze natuurlijke omgeving kon ons product niet ontbreken. Wat een prachtig resultaat!

Luxe wellness

In dit Van Der Valk Hotel in Assen werd de sortering Bukarest toegepast. Zowel de gevel, de open haard als diverse binnenwanden weten hierdoor direct alle aandacht naar zich toe te trekken. De natuursteen toepassingen zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar naar verlangd wordt in een wellness. Dit komt doordat we natuursteen associëren met de rustgevende natuur. Het zorgt ervoor dat we zelf ook even alle dagelijkse beslommeringen kunnen vergeten. Aan de andere kant stralen de gevels ook exclusiviteit uit. Dat komt vooral door de aankleding en de rest van het interieur, hier past de sortering dan ook perfect bij.

Moderne villa

Ook in een compleet ander project werd de sortering Bukarest toegepast. Deze moderne villa werd voorzien van verschillende natuursteen accenten. Door de sortering Bukarest niet alleen aan de gevel maar ook in elementen van de buitenomgeving te verwerken, is de natuurlijke sfeer van natuursteen ook rondom de woning aanwezig. Daarom bestaan zowel de gevel als een deel van de plantenbak uit een natuurstenen metselwerk van Bukarest. Dankzij de diepe neggen en de unieke combinatie tussen donker hout, wit stucwerk en natuursteen metselwerk, komen alle materialen erg goed tot hun recht.

Prachtig appartementencomplex

Tot slot werd de sortering Bukarest ook toegepast in de gevel van dit waanzinnige appartementencomplex. Deze keer in de vorm Natuurgevelsteen. Er werd gekozen voor een bijzondere mix van Bukarest met Black Sea. Hierdoor kreeg het appartementencomplex een mediterraan, stoer, en modern uiterlijk. Al helemaal doordat natuursteen gecombineerd werd met stucwerk en grote raampartijen. De plint, de schijf over het dak en diverse accenten in de gevels zijn voorzien van Natuurgevelsteen. Verder vormt de sortering ook dé sfeermaker van het interieur. Dankzij de combinatie van dit natuurlijke materiaal en de strakke lijnen gaat het gebouw op in het mooie landschap.