fbpx

3 x projecten met natuursteenstrips

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan natuursteen sorteringen. Het maakt niet uit welke stijl u aanspreekt, ze zijn allemaal erg geschikt om uw droomwoning mee te verwezenlijken. Ook binnen de collectie natuursteenstrips is ontzettend veel mogelijk. Alle sorteringen verschillen in kleur en textuur. Echter hebben ze wel één ding gemeen; de strips hebben een beperkte muurdikte, waardoor ze in iedere situatie toe te passen zijn. Ook maakt dit het eenvoudig om ze te plaatsen en kunnen ze bestaande (of nieuwe) gebouwen op een vrij eenvoudige manier een indrukwekkend karakter geven. Hoe de natuursteenstrips dit doen tonen we u graag aan de hand van drie voorbeelden.

Moderne woning met strips

Allereerst laten we u graag dit prachtige moderne huis zien. Delen van de gevel bestaan uit onze natuursteenstrips. De strips zijn toegepast op gevelstukken waarbij de dikte van de gevel een belangrijke rol speelt. Om de sfeer van natuursteen te vangen is gekozen voor de sortering Karlovy Vary. Dit product staat bekend om zijn grijze kleur met subtiele nuances. Dit zorgt ervoor dat de strips op mooie wijze contrasteren met het witte stucwerk. Het natuursteen draagt bij aan de warme uitstraling van de woning en voorziet zo in een authentiek karakter. 

Uitstekken van het plafond

Ook in de volgende villa zijn de natuursteenstrips op subtiele wijze onderdeel geworden van het totaalbeeld. De gevel van de woning bestaat uit natuursteen metselstenen, echter zijn verschillende  uitstekken van het plafond uitgevoerd in natuursteenstrips. Wederom viel de keuze hier op strips door zijn beperkte dikte. Het zorgt ervoor dat een strak geheel kon ontstaan zonder dat het al te veel moeite heeft gekost. De sortering van de metselstenen komt overeen met die van de strips, wat ook weer bijdraagt aan het harmonieuze aanzicht van de woning. Het is een pracht plaatje geworden! 

Natuursteen voor een Ibiza stijl

Graag tonen we u ook nog iets wat u wellicht nog niet eerder zag. De tuin van deze nieuwbouw woning is voorzien van een luxe wellness. Er zijn een sauna, jacuzzi en luxe inloopdouche geplaatst, zodat de bewoners volledig kunnen ontspannen. Om op esthetisch vlak ook rust te creëren is gekozen voor onze natuursteenstrips uitgevoerd in de sortering Rock Atokos. Het gevoel van onze robuuste natuursteen Rock collectie is gevangen in deze bijzondere strips. Het zorgt al met al voor een rustgevende Ibiza stijl.