3 x winkels met natuursteen

Natuursteen wordt veel gebruikt om woningen van een interessant en exclusief uiterlijk te voorzien. Toch krijgen wij ook wel eens verzoeken voor andere projecten waarin ons product een leidende rol moet krijgen. Denk aan tuinen, openbare ruimtes en winkels. In al deze situaties gaan we kijken naar de wensen en mogelijkheden om zo uiteindelijk maatwerk te kunnen leveren. We tonen u dan ook graag een aantal winkels waarbij ons product op een mooie wijze onderdeel is geworden van het geheel. Het toont de veelzijdigheid van natuursteen en we hopen u hiermee te kunnen inspireren!

Een natuursteen accent

Hendriksen Mannenmode is een winkel waar alle mannen terecht kunnen voor stijlvolle kleding. Het interieur van de winkel moest hier dan ook bij aansluiten. Daarom werd gekozen voor een natuursteen accent. De wand achter de toonbank is volledig bekleed met massief natuursteen. De keuze viel op de sortering Pilsen. Deze sortering staat bekend om zijn warme uitstraling en weet daardoor de winkel een exclusieve uitstraling te geven. Het vormt een chique element dat geweldig goed past bij de rest van het interieur. Hopelijk zijn de klanten net zo onder de indruk van het eindresultaat als wij dat zijn. 

Natuursteen als eyecatcher

Voor MK Skiservice in Bilthoven mocht het toch allemaal net wat stoerder en wat meer robuust. Bovendien wensten zij een sfeermaker die tegelijkertijd zou dienen als eyecatcher. Daarom kozen zij voor een open haard met een schoorsteen van meer dan zes meter hoog. Deze schoorsteen werd opgebouwd met natuursteen en voorziet de winkel daardoor van een heerlijke sfeer. Deze open haard is dus de perfecte combinatie tussen esthetiek en functie; het is een ware showstopper en zorgt ervoor dat de winkel heerlijk warm blijft.

Batavia stad Fashion Outlet

Tot slot tonen we u graag nog een groot project waarbij wij betrokken waren. De Batavia Stad Fashion Outlet kenmerkt zich door schitterend metselwerk en een indrukwekkende entree van natuursteen. De Fashion Outlet bestaat al een flink aantal jaren en tijdens een renovatie in 2016 kregen wij de mogelijkheid verschillende natuurstenen gevels te metselen. Later mochten wij terugkomen en werden we gevraagd de imposante entree te ontwerpen. Door onze sortering Batavia (die zijn naam te danken heeft aan dit project) terug te laten komen vond de nieuwe entree direct aansluiting met de authentieke sfeer van de winkels. Het was een flink project maar we zijn er erg trots op dat we hier betrokken bij mochten zijn!