fbpx

Steenstrips toepassen in het interieur

Heeft u het even helemaal gehad met uw interieur en bent u op zoek naar iets nieuws om een unieke inrichting te creëren? Dan hebben wij wellicht een leuk idee; steenstrips! Hiermee geeft u in een handomdraai uw woning een mooie, natuurlijke en luxe uitstraling. De muurdikte van deze collectie is vrij smal in vergelijking tot de massieve steen. Hierdoor zijn steenstrips lichter, waardoor ze eenvoudig te plakken zijn tegen al bestaande wanden waarbij bijvoorbeeld gewicht een belangrijke rol speelt. Dat maakt het een goede collectie om te gebruiken in het interieur. Steenstrips nodigen uit creatief te zijn en daarom zetten we graag wat leuke manieren waarop u steenstrips kunt toepassen, in uw interieur, voor u op een rij.

Industriële look

U heeft het wellicht al opgemerkt, maar de industriële look is razend populair. Deze interieurstijl kenmerkt zich door een specifiek kleurenpalet, een moderne uitstraling en het gebruik van robuuste en stoere materialen. Een natuurstenen muur past daar dan ook perfect bij. Kies binnen de ruimte één muur uit en bewerkt deze met natuursteen strips. U kunt er vanuit gaan dat dit een fantastisch resultaat geeft en dat de muur dé eyecatcher van de ruimte wordt.   

Huis wellness

Steenstrips kunnen ook de badkamer een stuk spannender maken. Waar men voorheen koos voor een strakke, witte badkamer met een clean uiterlijk, wordt er nu steeds vaker voor gekozen de badkamer te betrekken bij het interieur van de rest van de woning. Waardoor een natuurstenen muur in deze ruimte ook erg gewenst is. Een muur bekleed met steenstrips roept al gauw dat echte wellness gevoel op. Wilt u nog wat verder gaan dan zou u bijvoorbeeld ook de buitenkant van het bad kunnen bekleden met de natuursteen strips. 

Natuursteen accenten

Naast dat u de complete muur kunt bekleden met steenstrips is het ook leuk om natuursteen accenten toe te voegen aan het interieur. Denk aan een schouw die volledig uit steenstips bestaat of een achterwand waarvoor de televisie komt te hangen. U zou zelfs zo ver kunnen gaan dat u een plantenbak opbouwt uit natuursteen strips.

Kortom, steenstrips zijn ook op erg veel manieren toe te passen in uw interieur. Heeft u ideeën of wilt u graag dat wij met u meedenken, dan kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.