3x bijzondere natuursteen sorteringen

We hebben een groot assortiment bestaande uit natuursteen producten. U kunt kiezen uit verschillende verwerkingsmogelijkheden, kleuren, structuren en afwerkingen. Hierdoor is er altijd wel een sortering te vinden die past bij hetgeen dat u voor ogen heeft. Om de keuze voor u iets eenvoudiger te maken lichten we graag drie waanzinnige producten uit. Bijzonder aan deze sorteringen is dat ze alle drie te verkrijgen zijn in een gebroken steen (Natuurgevelsteen), strak gezaagde steen (Lapide), Natuurgevelsteen strips en Lapide strips…

De sortering Pilsen

Een ontzettend populair product is onze sortering Pilsen. De sortering is afkomstig uit onze groeve in Noord-Macedonië en kenmerkt zich door zijn unieke natuurlijke kleurnuances. Een grijze kleur voert de boventoon, maar bruinnuances geven de sortering zijn prachtige uitstraling. In de riante villa, die u ziet op de afbeelding, werd hij toegepast als massieve gebroken steen. Hierdoor zorgt het natuursteen ervoor dat de woning een warme, toegankelijke uitstraling heeft gekregen. Op de andere afbeelding ziet u een strak gezaagde versie van dezelfde sortering. Het toont hoe dezelfde sortering een compleet andere uitstraling kan krijgen.

Over Constanta

De volgende natuursteen sortering gaat bij de naam Constanta. Dit product kenmerkt zich door zijn grillige uitstraling en bezit een enorme variatie aan kleuren. De basiskleur bestaat uit geel/grijs, wat verder wordt aangevuld door bruintinten, harde grijstinten en zelfs een rood/rosé achtige kleur. De levendige structuur die hierdoor ontstaat geeft de sortering een mediterrane uitstraling, het laat u in zuidelijke sferen wanen. Dit ziet u ook op de bijgevoegde afbeeldingen. Bij de ene woning werd gekozen voor Natuurgevelsteen en bij de andere voor Natuurgevelsteen strips. Qua uitstraling blijft de sortering dan ook hetzelfde, maar de manier van toepassen is anders en past specifiek bij het project. Het toont al dat u kunt doen met de sortering.

Meer over Karlovy Vary

De sortering Karlovy Vary is een product dat qua uitstraling lijkt op de eerdergenoemde natuursteen sortering Pilsen. Het biedt een warme mix aan grijs/bruine kleuren, maar het verschil zit hem in het gegeven dat hier ook een geelachtige steen doorheen werd gemixt. Hierdoor oogt een gevel opgebouwd uit deze natuursteen nog ietwat warmer dan Pilsen. Dit ziet u goed terug in de bijgevoegde projecten. Het strakke stucwerk van de ene woning zorgt ervoor dat de uitgevoerde Natuurgevelsteen de kans heeft om te schitteren. En de strips van de andere woning, maakte het heel eenvoudig om de verbouwing een mooie upgrade te geven. Kortom, het is een waanzinnig product.