fbpx

3x Black Sea: Moderne bouwwerken met een natuurstenen gevel

Natuursteen is dé perfecte manier om ieder bouwwerk op een prachtige wijze te verrijken. Het maakt niet uit volgens welke stijl het project gebouwd is, we hebben altijd wel een natuursteen sortering die daarbij aansluit. Dus ook als een bouwwerk een natuurlijke en moderne uitstraling moet krijgen. In dat geval kan er gekozen worden voor onze Black Sea sortering. Dit is een donkere mix van natuurstenen met antraciet en bruine kleurnuances. Hierdoor krijgt de sortering een wat donkere uitstraling, wat erg goed past bij moderne bouwwerken. Zeker als een natuurstenen gevel met Black Sea gecombineerd wordt met andere gevelbekleding zoals strak stucwerk of grote raampartijen. We tonen u dan ook graag drie moderne bouwwerken met Black Sea in de hoofdrol.

Opgaan in het landschap

Deze eerste moderne villa staat midden in de natuur en biedt een weids uitzicht over het prachtige landschap. Om eer te doen aan de omgeving werden in het ontwerp veel natuurlijke materialen verwerkt, waaronder hout en natuursteen. De combinatie van deze twee materialen en het witte stucwerk zorgt ervoor dat de gevel een ware eyecatcher is. Het is dan ook een authentiek ontwerp waar alles tot in de kleinste details aan klopt. De Black Sea sortering vormt een brug tussen de woning en het landschap, zodat de woning hier deel van uit lijkt te maken. Het is werkelijk een pracht plaatje geworden.

Combineren van sorteringen

Een andere moderne villa waar de Black Sea sortering in werd verwerkt is deze strakke woning in Brabant. Rond de gehele woning werden verschillende vlakken van de gevel bekleed met deze natuursteen sortering. Wederom werd natuursteen afgewisseld met wit stucwerk en grote glaspartijen. Het zorgt ervoor dat de woning voldoet aan alle typische kenmerken van de moderne bouwstijl. Om de villa wat interessanter te maken werd de Black Sea sortering afgewisseld met een van onze andere sorteringen; de Budweis. Deze natuursteen sortering kent een bruin/beige kleur, wat de Black Sea iets lichter maakt. Dit zorgt ervoor dat de gevel meteen de aandacht trekt!

Modern appartementencomplex

Ook in dit moderne appartementencomplex werd onze sortering Black Sea toegepast. Het appartementencomplex bestaat voor een groot gedeelte uit raampartijen waardoor de woningen in verbinding staan met de omgeving. Een ander gedeelte van het complex bestaat uit witte gevelvlakken, dat de moderne vormen van de woning accentueert. En weer een ander gedeelte van de gevel is opgebouwd met natuursteen. Hierdoor krijgt het gebouw juist een warme en toegankelijke uitstraling.