fbpx

3x een kantoorpand met natuursteen

Naast dat natuursteen het in- en exterieur van woningen weet te sieren en ieder huis van een authentiek uiterlijk weet te voorzien, doet dit product dat hetzelfde bij kantoorpanden. Door natuursteen te verwerken in de gevel komt het bouwwerk er interessanter uit te zien en tegelijkertijd krijgt het gebouw een exclusieve uitstraling. Zo wordt u nog enthousiaster om naar het werk te gaan! Om aan te tonen hoe natuursteen de gevel van een kantoorpanda aantrekkelijk weet te maken hebben we 3 projecten voor u op een rijtje gezet. Aan de buitenkant doet niets vermoeden dat het om bedrijfspanden gaat…

Subtiele verwerking van natuursteen

Zodra u een blik werpt op dit fantastische gebouw zullen de unieke metselstenen niet direct opvallen. Een groot gedeelte van de gevel bestaat namelijk volledig uit hout. Er is bewust gekozen voor warme materialen met een natuurlijke uitstraling om zo de toegankelijkheid te benadrukken. Hoewel de houten gevels de boventoon voeren bestaat de plint uit onze Natuurgevelsteen. Wanneer u beter kijkt valt het ruige karakter van de steen op. Dit komt doordat de Karlovy Vary sortering in een natuurlijke breuk is uitgevoerd. 

Natuursteen metselwerk

Een bijzonder lijnenspel bepaalt het aanzicht van dit bedrijfspand. Hierdoor lijkt het gebouw opgedeeld in verschillende delen. Wat daar ook aan bijdraagt is de keuze voor verschillende kleuren en materialen zoals hout en natuursteen. De gevel van de begane grond bestaat dan ook volledig uit ons product. Bijzonder aan dit metselwerk is de verscheidenheid aan kleuren en lagenmaten. Hierdoor krijgt het gebouw een robuuste touch, terwijl het geheel niet te overdadig wordt. Het doordachte design oogt zo professioneel, maar niet te imposant en dat was ook precies de bedoeling. 

De meest ruige vormen

Dit laatste kantoorpand doet denken aan een moderne woonvilla, maar niets is minder waar: dit is een plek waar hard gewerkt wordt. Al in een vroeg stadium werden wij door de architect betrokken bij dit project. Hij heeft ons inspiratiecentrum gebruikt om een compositie van materialen te maken. Dat resulteerde in een gevel die bestaat uit donker baksteen in combinatie met hout, grote glazen raampartijen en natuursteen. De sortering Bukarest Rock is hier toegepast als massief metselwerk. Er is bewust voor deze sortering gekozen, omdat de ruige vormen op mooie wijze contrasteren met de overige materialen en de strakke vormgeving van de villa. Ziet u een kantoorpand met natuursteen wel zitten? Neem dan eens een kijkje op de website of maak een afspraak in ons inspiratiecentrum, we helpen u graag verder op weg!