fbpx

3x heerlijke woningen aan de kust

Wonen op een plek dichtbij de zee en aan de kust, wie wil dat nou niet? U zit er niet alleen midden in de natuur, maar het is ook bewezen dat wonen aan zee goed voor uw gezondheid en stemming is. Mensen die dichtbij de zee wonen zijn over het algemeen dan ook gelukkiger! Dit gunnen wij natuurlijk iedereen en daarom waren we razend enthousiast toen we mee mochten werken aan de volgende projecten. Natuursteen werd op mooie wijze verwerkt in de woningen, waardoor ze nu op prachtige wijze opgaan in de rustige en natuurrijke omgeving. We vertellen u er dan ook graag meer over!

Een robuuste uitstraling

Allereerst tonen we u graag een waanzinnige woning met uitzicht over het strand en de zee. Deze duinvillawerd volledig ontworpen met de omliggende natuur in gedachten. Dit betekent dat gebruik gemaakt werd van natuurlijke materialen zoals natuursteen. Ons product werd dan ook op prachtige wijze verwerkt in delen van de gevel en in de tuin. Diverse gevel elementen zijn uitgevoerd in onze Natuurgevelsteen Karlovy Vary. In dezelfde sortering zijn ook de natuursteen traptreden en rotsblokken gemaakt. Door natuursteen op een grove manier te implementeren in de gevel kreeg de villa een robuuste uitstraling. Dit contrasteert op prachtige wijze met de verder strakke vormgeving.

Natuurlijke villa

Deze natuurlijke villa ligt ook aan de kust. De zee diende als inspiratiebron en daardoor werd de woning één met het kustlandschap. Deze natuurlijke inslag kenmerkt zich door bewuste materiaalkeuzes. Een sedumdak en een natuurstenen metselwerk werden realiteit. Er werd gekozen voor onze sortering Lapide. Lapide laat zich namelijk goed combineren met strakke en moderne lijnen, waardoor het product een perfecte match bleek met dit project. Het lijnenspel dat door de sortering ontstond geeft het uiteindelijke ontwerp net wat meer dimensie en diepgang.

Luxe vakantievilla

Tot slot werd ook op een unieke locatie aan de Hollandse Duinen een prachtige vakantievilla gebouwd. Dit natuurgebied is de perfecte plek om volledig tot rust te komen en te genieten van een welverdiende vakantie. Wederom werd de natuur als uitgangspunt genomen. Dit betekent dat rekening gehouden werd met hoogteverschillen, het uitzicht vanuit de woning en het materiaalgebruik. De keuze viel dan ook al snel op hout en natuursteen. De combinatie van houten latten en een natuurstenen metselwerk geven de woning een sfeervolle en toegankelijke uitstraling. Door de royale raampartijen oogt de vakantievilla nog steeds erg exclusief. De woning is daardoor alles behalve saai!