fbpx

Ontdek de trends in natuursteen

Wij zijn al sinds 2008 specialist op het gebied van natuursteen metselwerk. Dit betekent dat we al aan veel mooie projecten mee hebben mogen werken en dat we ons expertise door de jaren heen hebben kunnen verbeteren. De ervaring leert dat de metselaar de uitdaging graag aan gaat en zijn best doet om natuursteen op een creatieve wijze te verwerken. Het verwerken van natuursteen hebben we afgestemd op de traditionele gevelsteen technieken, maar wanneer je een echte vakman zijn werk laat uitvoeren en hem de vrije hand geeft, dan pas krijg je er een prachtig plaatje voor terug.

Van buiten naar binnen

Een van de trends in 2022, is de invloed van de natuur op het wonen. Velen vinden groen en de natuur steeds belangrijker worden en dat is dan ook de reden dat binnen- en buitenruimtes vaak in elkaar overlopen. Dit kunt u onder andere doen door grote raampartijen te plaatsen die het zicht naar buiten niet beperken. Maar u zou ook kunnen kiezen voor natuurlijke materialen zoals natuursteen. Onvervalst natuursteen is een eerlijk product dat uit de natuur gewonnen werd. Een materiaal dat dichter bij buitenleven staat vindt u niet.

Duurzaamheid

Een trend die al lange tijd doorzet en nog lang niet tot zijn einde zal komen, is de trend duurzaamheid. Duurzaamheid blijft een belangrijk criterium in de keuze van onze in- of exterieuritems. We zien dat mensen verantwoorde keuzes willen maken die goed zijn voor zowel mens als milieu. Door de kiezen voor natuursteen producten weet u dat u een product in handen heeft dat lange tijd mee zal gaan en dat het op een eerlijke manier gewonnen is. Onze natuursteen sorteringen komen direct uit de natuur en er komen bij de productie geen chemische processen kijken. Hierdoor is ons product erg levensbestendig.

Modern in- en exterieur

Tot slot zouden we ook moeten merken dat een modern en strak in- en exterieur nog steeds erg in trek zijn. Binnen deze stijl staan strakke lijnen, een doordachte materiaalkeuze en een duidelijk kleurenpalet centraal. Dit alles zorgt ervoor dat het interieur er elegant en interessant uit komt te zien. Binnen de collectie sluit onze Natuursteen beplating daar erg goed aan. Denk bijvoorbeeld aan marmer of travertin. Waardoor u eenvoudig een moderne doch smaakvolle woning creëert.