3x natuursteen in de modern, landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl valt bij velen in de smaak. Dit komt door het warme en tijdeloze karakter dat hierin centraal staat. Kenmerkend voor deze bouwstijl zijn de authentieke elementen zoals rijke details in het metselwerk, een rieten kap en de keuze voor natuurlijke materialen. Al deze typische kenmerken worden steeds vaker gecombineerd met elementen van de moderne bouwstijl. Dit uit zich in prachtige woningen met strakke lijnen, veel lichtinval en natuurstenen metselwerk. De combinatie van deze twee bouwstijlen levert waanzinnige resultaten op en het biedt ontzettend veel nieuwe mogelijkheden. Onze natuursteen producten dragen daaraan bij. Laat u dan ook vooral inspireren door deze drie fantastische modern, landelijke woningen.

Krachtige en pure materialen

Allereerst tonen we u graag deze villa die zich bevindt in het oosten van Nederland. De woning biedt niet alleen een spraakmakend uitzicht, maar het design zelf is ook zeker hoogstaand. Het huis bestaat namelijk uit een combinatie van krachtige en pure materialen, die de uitstraling van de woning bepalen. Een rieten kap loopt tot aan de zijkanten door, een houten gebinten constructie bepaalt het frame en ook het metselwerk van natuursteen draagt bij aan het authentieke totaalplaatje. Er werd gekozen voor onze sortering Praag, waardoor wordt voorzien in een warme uitstraling. De metselstenen werden dan ook allemaal speciaal gesorteerd op kleur. Het toont dat niets aan het toeval werd overgelaten en alles met veel zorg is samengesteld.

Harmonieus geheel

Opnieuw werden in dit ontwerp de moderne en landelijke kenmerken op innovatieve wijze gecombineerd, met een harmonieus geheel als eindresultaat. De gevel werd dan ook opgebouwd uit grote raampartijen, strak wit stucwerk en natuursteen. Door het strakke stucwerk te combineren met robuust natuursteen wordt het lijnenspel van de woning op mooie wijze geaccentueerd. Bovendien komen de kleurnuances van de Karlovy Vary sortering weer terug in het hout en riet. Alles klopt dan ook tot in de kleinste details.

Met oog voor de omgeving

Op wederom een prachtige plek werd deze landelijke villa, met moderne touch, gebouwd. Het huis bestaat volledig uit biobased materialen en daarom mocht natuursteen natuurlijk niet ontbreken. Ons product past namelijk niet alleen bij de uitstraling van de woning, maar het voldoet ook aan het biobased principe. Naast dat delen van de gevel werden bekleed met natuursteen, werden andere delen bedekt met hout en riet. Het rieten dak loopt namelijk aan de zijkanten door, waardoor het authentieke karakter van de woning wordt bepaald. Door deze materiaalkeuze gaat de woning volledig op in zijn omgeving. Het huis doet dan ook eer aan de bosrijke omgeving.