fbpx

De mogelijkheden met natuursteen bestrating

Wellicht wist u al dat natuursteen een erg veelzijdig product is. Het is dan ook op erg veel verschillende manieren te verwerken in allerlei projecten. Dit betekent dat ons natuursteen niet alleen erg geschikt is voor geveltoepassingen, maar dat u ook kunt kiezen voor natuursteen bestrating en een natuurstenen tegelvloer. Hiermee geeft u uw tuin of interieur direct een luxueuze en robuuste uitstraling. Het maakt eigenlijk niet welke sortering op welke manier wordt toegepast, een mooie uitkomst is altijd gegarandeerd. We tonen u dan ook graag een aantal mogelijkheden op het gebied van natuursteen bestrating en vloeren.

Een tegelvloer van travertin

Wilt u natuursteen verwerken in het interieur? Dan is een vloer van travertin een erg goede optie. Travertin is in vele soorten en maten te verkrijgen, waardoor u altijd wel een vloer vindt die past bij het interieur dat u voor ogen heeft. Veelal zien we dat travertin verwerkt wordt als een rechthoekige of vierkante tegel. Dit betekent dat het materiaal eenvoudig en op erg veel manieren toe te passen is. Kies bijvoorbeeld voor een tegelvloer met tegels van 60×60 cm, voor een strakke look. Of ga voor een variatie aan afmetingen voor een landelijke sfeer.

Het visgraatmotief

Is het hoog tijd voor iets anders? Dan is het bij ons ook mogelijk om travertin als visgraatmotief te verwerken in het interieur. De visgraatvloer is momenteel erg populair, u kent vast wel iemand met een houten visgraatvloer. Kies je voor een natuurstenen tegelvloer met visgraat motief, dan zal het interieur een wat chiquere uitstraling krijgen. Het is dus een goed alternatief wanneer u net wat anders wilt zijn en een exclusief interieur wilt creëren.

Natuursteen bestrating

Een natuurstenen tegelvloer hoeft dus niet alleen in het interieur verwerkt te worden, maar u kunt ook kiezen voor natuursteen bestrating in de tuin. Van een terras met grote, rustieke natuursteen tegels tot een pad met grillige flagstones, het is allemaal mogelijk. Graag gaan we nog wat dieper in op de laatstgenoemde. Flagstones zijn natuurlijk gebroken natuurstenen met wisselende formaten en verschillende kleurnuances. Hierdoor ontstaat iedere keer een unieke buitenruimte met een compleet eigen karakter. Ook voorzien ze in een robuuste, sfeervolle en stijlvolle uitstraling.

Meer informatie

Dit zijn een aantal mogelijkheden met betrekking tot natuursteen bestrating en vloeren, maar er behoort natuurlijk nog veel meer tot de opties. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!