3x natuursteen metselwerk in vakantievilla’s

De mogelijkheden met natuursteen zijn werkelijk eindeloos. Ons product kan dan ook gebruikt worden in diverse bouwprojecten en dat betekent dat natuursteen ook toegepast wordt in vakantievilla’s. Doordat natuursteen een natuurlijk product is en we vaak de natuur en rust op zoeken als we op vakantie zijn, leent dit materiaal zich uitermate goed voor toepassingen in vakantievilla’s. Ook omdat natuursteen metselwerk een exclusief en luxe gevoel oproept, wat nog twee aspecten zijn waar we naar verlangen op vakantie. We tonen u dan ook graag een aantal vakantiewoningen waarbij natuursteen werd gebruikt.

Luxe recreatievilla’s

De eerste vakantievilla’s die we u graag tonen zijn deze woningen in recreatiepark Puur Exloo. De woningen in liggen in een natuurgebied en daarom is het ook niet dat de villa’s hiernaar gebouwd zijn. De vakantiewoningen zijn dan ook gebouwd met natuurlijke materialen. Er werd gekozen voor een houten constructie, een rieten dak en een natuurstenen gevel. Ook werden er grote ramen geplaatst waardoor de natuur de woning weet te betreden. De villa’s hebben een hoogwaardige afwerking en alles klopt tot in de kleinste details. Het is dan ook dé perfecte plek om te genieten van een welverdiende vakantie.

Kleine vakantiewoning

Op een klein eilandje werd deze unieke recreatiewoning gebouwd. Het doel was een ingetogen woning te creëren die volledig opgaat in het natuurlijke landschap. Daarom werd al snel gekozen voor natuursteen metselwerk en flagstones. Om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten en de natuurlijke beleving ook naar binnen te halen werden de flagstones bijvoorbeeld ook in de inrichting van de woning verwerkt. Hierdoor wordt een bepaald soort eenheid gecreëerd en vormen alle aspecten samen een prachtig totaalconcept waar het heerlijk vertoeven is.

Karakteristieke vakantievilla’s

Ook het Waddeneiland Texel is een heerlijke bestemming om te recreëren. Je kunt er volledig ontspannen en genieten van de prachtige natuur. Daarom is het belangrijk dat deze sfeer ook tot uiting komt in de vakantievilla’s. Dit is dan ook de reden dat de woningen op dit recreatiepark het Texelse landschap vertegenwoordigen. Om die reden viel de keuze al snel op natuursteen metselwerk, omdat dit een natuurlijk product is. Daarnaast werd ook de schoorsteen opgebouwd met natuursteen, waardoor dit nu echt de eyecatcher van iedere vakantievilla is. Er is zo een karakteristieke harmonie ontstaan die het uiteindelijke totaalbeeld bepaalt.