3x nieuwe projecten met natuursteen

Door de jaren heen hebben wij al aan ontzettend veel mooie projecten mee mogen werken. Ons natuursteen werd gebruikt om gevels mee te bekleden, interieurs te verrijken of de tuin een upgrade gegeven. Ons veelzijdige assortiment heeft ervoor gezorgd dat we landelijke, klassieke, moderne en mediterrane bouwwerken tot een succes hebben weten af te ronden. Dit doen we echter nog steeds! Recent hebben wij metselwerk mogen leveren voor nog drie prachtige woningen. Ieder met hun eigen karakteristieke kenmerken en authentieke uitstraling. We vertellen u graag nog veel meer over deze prachtige projecten in dit artikel.

Moderne woning met natuurlijke inslag 

Recent werden wij gevraagd of we het natuursteen konden leveren ter verrijking van deze schitterende moderne woning. De bewoners beschikten over een perceel vol groen en wilden dat hun huis volledig ondergedompeld zou worden in deze prachtige omgeving. Daarom kozen zij bewust voor materialen als hout en een natuurstenen metselwerk. Het antracietkleurige stucwerk geeft het geheel een moderne touch. Overigens komt deze kleur terug in de uitgekozen sortering Karlovy Vary. Dit product bevat grijze, gele en bruine kleurtinten, die de gewenste uitstraling nog meer benadrukken. 

Duidelijke vormentaal 

Strakke lijnen en een duidelijke vormentaal bepalen voor een groot gedeelte het ontwerp van deze woning. Dankzij de materiaalkeuze oogt de villa erg sfeervol. Strakke gevelbeplating loopt op subtiele wijze over in de massieve Natuurgevelsteen sortering Pilsen. Aan de achterzijde is te zien dat de woning zich opent naar de groene omgeving. Het gegeven dat de natuur door de grote raampartijen binnen weet te dringen en dat er gekozen is voor een metselwerk van natuurlijke materialen betekent dat de woning één wordt met zijn omgeving. Gelukkig was dit precies wat de bewoners voor ogen hadden en ze zijn dan ook erg blij met het eindresultaat.

Luxe bosvilla

Een ander nieuw project waar wij onderdeel van uit mochten maken is deze luxe bosvilla. Wederom een project waarbij de omgeving en de natuur als uitgangspunt genomen werden. Er werd gekozen voor onze grillige natuursteen sortering Bukarest. Door met deze stenen te metselen ontstond een robuust metselwerk dat ontzettend goed past bij de het houtwerk en de kozijnen. De vele raampartijen bieden de bewoners een fijn binnen-buiten gevoel en in deze natuurrijke omgeving mocht ons product absoluut niet ontbreken. We zijn dan ook ontzettend blij met het eindresultaat!